Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.713
- 4.009
- 813
Jakobs + Köhn satıp Malick Diouf alsak efsane olur. Hem U24, hem de 3 sene sonraki Dünya'nın en iyi sol bekini almış oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o çocuk galiba transfer oldu bu seneJakobs + Köhn satıp Malick Diouf alsak efsane olur. Hem U24, hem de 3 sene sonraki Dünya'nın en iyi sol bekini almış oluruz.
Onu diyorum ya Avrupa’da en kötü beke bile 10 milyondan kapı açıyorlar frankoya jellerte verdiğimiz paralar ortada jakobs yaş olarak genç bir oyuncu birde bizim avantajımız şu 20 ye satarsak köhnü yedek olarak tutabiliriz daha düşük maliyetli olur kasamıza para girer kaleci için bütçe oluşur20 bile beni kesmez - iki ayağı üstünde duran adamlar minimum 20 daha kendini kanıtlamamış... satışlarda bu beceriyi ve politikayı benimsememiz lazım zira pek iyi değiliz o konuda.
| Türkçe | Sadece Galatasaray |
| İngilizce | Only Galatasaray |
| İtalyanca | Solo il Galatasaray |
| Fransızca | Seulement Galatasaray |
| Çince | 只有加拉塔萨雷 (Zhǐyǒu Jiālǎtǎsàléi) |
| İspanyolca | Sólo Galatasaray |
| Hintçe | केवल ग़ालातासराय (Keval Galatasaray) |
| Arapça | فقط غلطة سراي (Faqat Galatasaray) |
| Portekizce | Apenas Galatasaray |
| Rusça | Только Галатасарай (Tolʹko Galatasaray) |
| Almanca | Nur Galatasaray |
| Flemenkçe | Alleen Galatasaray |
Allah iyiliğiniz versin 5 dakikadır adamı ismini hatırlamaya çalışıp sürekli güven olarak dilimin ucuna geliyor. Adamın gerçek ismini unuttum.Güven kim
Alman ve sol bek.Onu diyorum ya Avrupa’da en kötü beke bile 10 milyondan kapı açıyorlar frankoya jellerte verdiğimiz paralar ortada jakobs yaş olarak genç bir oyuncu birde bizim avantajımız şu 20 ye satarsak köhnü yedek olarak tutabiliriz daha düşük maliyetli olur kasamıza para girer kaleci için bütçe oluşur
Osinin bu şekilde ofsayta düşen tonla golü oluyorçok takip ettim diyemem ama kural bu hale geldiyse bizim gol sayımız saçmalık seviyesine gelir.
Avrupa'da da Apokerim kafayı yedirebilir bize.
Ekli dosyayı görüntüle 293866
bu şekle mi geldi ofsayt kuralı ? (konusu vardı galiba bir yerde bulamadım)
Osimhen 1 saniye bekleyip çıkış yapsa 80 golle ligi bitirir.çok takip ettim diyemem ama kural bu hale geldiyse bizim gol sayımız saçmalık seviyesine gelir.
Wenger'in saçma sapan fikirlerinden biri. Fikir aşamasında kaldı bildiğim kadarıyla.çok takip ettim diyemem ama kural bu hale geldiyse bizim gol sayımız saçmalık seviyesine gelir.
Geldiğine şükredelim Berkem.3yıl az değilmi?
Zaman geçmiyor Hamdi
bu arada hatip napıyor süreci gscimbom dan takip ediyor herhalde