Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın
30929099e96f5083d74fde0809d9bf8d.jpg

20 bile beni kesmez - iki ayağı üstünde duran adamlar minimum 20 daha kendini kanıtlamamış... satışlarda bu beceriyi ve politikayı benimsememiz lazım zira pek iyi değiliz o konuda.
Onu diyorum ya Avrupa’da en kötü beke bile 10 milyondan kapı açıyorlar frankoya jellerte verdiğimiz paralar ortada jakobs yaş olarak genç bir oyuncu birde bizim avantajımız şu 20 ye satarsak köhnü yedek olarak tutabiliriz daha düşük maliyetli olur kasamıza para girer kaleci için bütçe oluşur

TürkçeSadece Galatasaray
İngilizceOnly Galatasaray
İtalyancaSolo il Galatasaray
FransızcaSeulement Galatasaray
Çince只有加拉塔萨雷 (Zhǐyǒu Jiālǎtǎsàléi)
İspanyolcaSólo Galatasaray
Hintçeकेवल ग़ालातासराय (Keval Galatasaray)
Arapçaفقط غلطة سراي‎ (Faqat Galatasaray)
PortekizceApenas Galatasaray
RusçaТолько Галатасарай (Tolʹko Galatasaray)
AlmancaNur Galatasaray
FlemenkçeAlleen Galatasaray

Onu diyorum ya Avrupa’da en kötü beke bile 10 milyondan kapı açıyorlar frankoya jellerte verdiğimiz paralar ortada jakobs yaş olarak genç bir oyuncu birde bizim avantajımız şu 20 ye satarsak köhnü yedek olarak tutabiliriz daha düşük maliyetli olur kasamıza para girer kaleci için bütçe oluşur
Alman ve sol bek.
Monacoda galan olup sakatlanmadan bir sezon geçirse 30 milyon çıkarıp koyarlar masaya. Totalde 6 ay futbol oynamış ayağını kırmış shrek için 25 istiyor.

çok takip ettim diyemem ama kural bu hale geldiyse bizim gol sayımız saçmalık seviyesine gelir.

Avrupa'da da Apokerim kafayı yedirebilir bize.

dfsfdsdfs.webp

bu şekle mi geldi ofsayt kuralı ? (konusu vardı galiba bir yerde bulamadım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt