Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.744
- 1.680
- 473
Orkun
Bereket jimnastik kulübü. İlginç bir transfer gerçekten. Uçup kaçırmaz, sistem oyuncusu olduğundan. Yine de kadro saglamlastiriyorlar belki 2.olabilirler bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke futbolundaki seviye artıyor kurulan kadrolar baya üst seviye olmaya başladı ilgilerini çekiyordur.Olm bu milli futbolcular neden bir anda Türkiye'ye dönmek istiyor, gemileri yakıyorlar. Hakan Orkun vs
Olm bu milli futbolcular neden bir anda Türkiye'ye dönmek istiyor, gemileri yakıyorlar. Hakan Orkun vs
Yalnız değilsin. Net dübellerim bu aradabu hatunun Galatasaray demesi sadece beni mi tahrik ediyor ya.
muazzam
Orkun iş farklı,burda beficanin yaklaşımı önemli ama taliscadan beri totoyu açık bıraktılar bunlaraOlm bu milli futbolcular neden bir anda Türkiye'ye dönmek istiyor, gemileri yakıyorlar. Hakan Orkun vs
Ülke futbolunda artan bir seviye yok. Galatasaray ve diğerleri var.Ülke futbolundaki seviye artıyor kurulan kadrolar baya üst seviye olmaya başladı ilgilerini çekiyordur.
Ts ile bjk'nin olabildiğince güçlenmesi lazım, fb ile rekabet terörle mücadeleye dönüyor yoksa. Onların arasındaki uçurum kapanmalı en azından.Evet yine yer ama akillanmislar
Guven kimLucimi ihtimali varsa, guvene net guvenirim 1 sene kaleciye para harcamam.
Osiden sonra her kurusun degeri olacak cunku, karavana cekmemek lazim
Guven arkasina yedek alinir belki ya da gencolardan birine vakit geldi denilir bilmiyorum
kesinlikle katılıyorum, Duran yarım sezonluk topçuorkun durandan daha iyi transfer
Günay yahu GünayGuven kim
Biz artık farklı class'a geçtik 4 adım ileri gidiyoruz onlar en fazla 1 adım üstüne koyuyor.Ülke futbolunda artan bir seviye yok. Galatasaray ve diğerleri var.
Haklısın beklemek lazımOrkun formayı giyip sahaya çıkmadan inanmam çünkü neresinden tutarsanız tutun mantıklı tek bir argümanı olmayan transfer.
Sen basamak takımında 2 yıl 100 maç oynamışsın şimdi 5 büyük lige sıçrama zamanın gelmiş ama gırtlağa kadar borçta sportif olarak iflas etmiş Beşiktaş'a geliyorsun, para ile vs olacak iş değil.