Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu milli futbolcular neden bir anda Türkiye'ye dönmek istiyor, gemileri yakıyorlar. Hakan Orkun vs
moneyL.gif

bjk orkundan bir osimen yaratmaya calisiyor

nereye baksam oha bu orkunu prime döneminde nasil satin aldik diye mesaj pompalayan cok tinerci gördüm ben

gecen sene bizim osimende yasadiklarimizi yasamak istiyorlar ama bu orkun ile olmaz

bunun üstüne biz osimeni satin aliyoruz ve bu yüzden yine yaniklar olustu fbjklilerde

cok komik ve acinasi bir haldeler

Orkun iyi oyuncu objektif eleştiri yapalım ben hala alabileceklerini düşünmüyorum

Orkun formayı giyip sahaya çıkmadan inanmam çünkü neresinden tutarsanız tutun mantıklı tek bir argümanı olmayan transfer.

Sen basamak takımında 2 yıl 100 maç oynamışsın şimdi 5 büyük lige sıçrama zamanın gelmiş ama gırtlağa kadar borçta sportif olarak iflas etmiş Beşiktaş'a geliyorsun, para ile vs olacak iş değil.

Bi de bana topçu kotuluyosun diyolar.orkunun neresini kötüleyim simdi.gedson vasat- vasat ustu ama

Orkun formayı giyip sahaya çıkmadan inanmam çünkü neresinden tutarsanız tutun mantıklı tek bir argümanı olmayan transfer.

Sen basamak takımında 2 yıl 100 maç oynamışsın şimdi 5 büyük lige sıçrama zamanın gelmiş ama gırtlağa kadar borçta sportif olarak iflas etmiş Beşiktaş'a geliyorsun, para ile vs olacak iş değil.
Haklısın beklemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt