Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
ahmetcan kaplanı sadece 6 dakika falan izlemişimdir ama topçunun kralı olduğu her halinden belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimbomun çocuğu ozan kabak gelsin hayatında profesyonel 250-300 dksı olan a.can deilahmetcan kaplanı sadece 6 dakika falan izlemişimdir ama topçunun kralı olduğu her halinden belliydi
sapma olmadan 8,2 milyar lira 170 milyon euro yapıyor aşağı yukarı osi sonrası bize ne kadar para kalıyor bu konuyu merak ediyorum da benSapma kalktı
8.2 milyara falan çıkar borç da kapanınca ama net değil bu durum gelirin üçte biri + kapanan borç gibi değerlendirmelerine bağlı
Trabzonun şampiyon olduğu sene izledim yeterince.en potansiyelli stoper benceahmetcan kaplanı sadece 6 dakika falan izlemişimdir ama topçunun kralı olduğu her halinden belliydi
salai delikanlı adam digerinin ne oldugu malumSalai zaniolo kıyaslaması yapıyorlar bi de
Zaniolo hücumda her yeri yedekliyo.
Sallai mücadeleci ama kütük gibi.dengesiz,rashicadan akillanmadilar hala.
Genç sagbek-Ali Turap-Kaan Ayhan olmalı siralama
Saygi duyarim.kalirsa iyi de oynayabilir bilemeyizsalai delikanlı adam digerinin ne oldugu malum
o yüzden sallaiden yanayım
bu sezon gruptan çıkma ilk realist hedefim - sonrasında playoff +1 i olur - onun üzeri beklentimin üzerinde gerçekleşmiş olur.CLdeki başarı baremim 12-13 puana yükselmiş bulunmaktadır.
C.G.
Cimbomun çocuğu ozan kabak gelsin hayatında profesyonel 250-300 dksı olan a.can deil
bu yıl fena süre almamışrehabilitasyondan çıkabilirse gelsin tabi
Bu sene yapılan harcamalar limite dahil artı imaj hakkı sözleşmeler falan da dahil değil.sapma olmadan 8,2 milyar lira 170 milyon euro yapıyor aşağı yukarı osi sonrası bize ne kadar para kalıyor bu konuyu merak ediyorum da ben
zuahah lan o geçen yılmış bu sene hiç oynamamışbu yıl fena süre almamış

AL'den elenir ama konferansta ciddi şansları var yarı final- final çok olası biz orada olsak kupayı yüksek ihtimal alırdık.bjk avrupadan erken elenir, şampiyonluktaki en büyük rakibimizi onlar olarak görüyorum bu sene