- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Hakan icin 15 de fazla bence . Bizim işimiz 3 e hakan 3 e lucumi 5 e osimheni de bulabilmek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caferinim ben namağlup belki 1 ya da 2 beraberlik noktasındayımCLdeki başarı baremim 12-13 puana yükselmiş bulunmaktadır.
C.G.
Kaynağı unutmuşum
Kaynağı unutmuşum
ya sen ne mübarek bir adminsn hep hayırlı haberler veriyorsunVictor Osimhen, Galatasaray 'la resmi sözleşme imzalayacak. Resmi açıklama yakında! (Sky IT)
10 puan ilk 24 için yetebilir 11 kesin yeter benceCaferinim ben namağlup belki 1 ya da 2 beraberlik noktasındayım![]()
Ya trollüğü fazla kaçırıyordur bu mesajı yazan yada gerçek manada GS taraftarı değildir. GS taraftarı olan biri takımının güçsüz olmasını ister mi? Ben hiç bir Bayern, Psg taraftarının böyle diyeceğini düşünmüyorum.Abidince postlara son verelim. Baya sapitiyorsun bazen.
Tuttugumuz takim iyi ve basarili olacak diye zevk alamayacaksan git baska sporu takip et. Ne yapalim zayif mi olalim? Rakipler de bizi yakalamak icin caba gostersin, yapmiyorlarsa bunu tabi dominasyon gelecek elbet.