Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
allahım kadroya bak bu ne laaaan
Bu kadro gayet iyi yav ..
Barış mustafa sarplı kadroya 5 atar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allahım kadroya bak bu ne laaaan
hakan için acele edip enayilik yapmamak lazım.Hakan'a da durumu anlatıp alacağımızı söylememiz gerekli.10-12ye vermek zorunda kalacak inter sonunda , hatta belki zorunlu opsiyonla bileGardi ve Abdullah Kavukçu ödeme planı halledilene kadar kaleci + Hakan'ı çözsünler.
Çok önemli bilgiler paylaşıyor gerçekten onun sayesinde Hard disk dolu hatası alıyorum sürekli@Doruk Ata TANRIVERDİ tam bu tanıma uygun biri Azizim ilişki duayenim![]()
mohamed salah 400 milyona ev almış bodrumdan. Bizim Okan Mason'un dünkü como büyük şehir istanbuldan iyi mantığına göre bodrum'da istanbulu geçti. Topçular bodrumu tercih edecek 2.lige gidecekler.
Yeni geldim askerden kralYaşiyomusun sen dostum
İlkay sonrası Ağustos fırsat transferi Hakan.Rodop dede söylediğinde iki üç güne iş ciddiye biniyor. İlkay H.O
Maşallah Enesime hoşgeldin en tatlı dönemdesinYeni geldim askerden kral
Hakan a bir şartla okeyim verilecek maaşı sen beliryeceksin umudum varyemezimİlkay sonrası Ağustos fırsat transferi Hakan.
Sommer‘in kemik yaşı 22 filan
Gelsin
Sazdağı şimdiye kadar takasla bile halledilmeliydi.Kayserinin yokmu bizden istediği bir topçu?? Halil olur Berkan olur gençlerden olur olurda olur.Ozan kabak sakatlık sorunu yoksa banko alırım sazdağı da lig için eren Elmalı etkisi yapabilecek bir oyuncu o kadar değil tabikide ama iş görür
Tandem çok önemli stoper uyumu çok çok önemli..Abdülkerim ile CL'de olmaz orayada A seviye biri lazım.