Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Bütün ödeme planı orta saha stoper kaleciye göre ayarlanıyor bence gemileri yaktık bu sene!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cosmanın formülünü verelim mi sergiBenim bugün coşkulu olmam gereken bigundu![]()
Barış -> 30 milyon euroya westham(2.ligten alıp 30'a satacaz, ayrıca hayallerini gerçekleştirecek)jelert 11 sane barış yunus yok bugünlük bu kadar gsc kafi
tamam abi. sane, barış ve yunus'u marlboro touch-blue almaya mı gönderdik? :dM.U'nun da başka fenerlilerin de neyse...Hakan, Lucumi ve Lunin'i istemiyor muyuz? Jelert nedenli yazdıysan 9+2 bonus verdiğimiz, şampiyonlar liginde tecrübesi olan genç oyuncumuza güveniyorum ben. Zaniolo desen kafayı futbola verse çok iyi forvet olur.
Ter stegen ve ilkay olurCosmanın formülünü verelim mi sergi
Yeminle unuttum. Bizim Sane'miz var bir deZaniolo var 11 'de
Sane yok
Kafaya gel
hacı futbol izlemeye buraya kaydolduğun gün mü başladınYeminle unuttum. Bizim Sane'miz var bir deO zaman baştan yapıyorum
Lunin
Jelert Sanchez Lucumi Eren
Lemina Torreira
Zaniolo İcardi Sane
Osimhen
Alper admine yazdığımı sana da yazayım.tamam abi. sane, barış ve yunus'u marlboro touch-blue almaya mı gönderdik? :d
Kimse 60 verdiği oyuncuya+sonraki satış dan yüzde 40 vermez.Napoli Olsaniz 75 mi istersiniz yoksa 60 + sonraki satis %40
Barış ve Yunus'u sattığımız durumda gayet iyi bence.hacı futbol izlemeye buraya kaydolduğun gün mü başladın