Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao, Fenerbahçe'yi reddetti. (Marco Conterio)Leao da gelişme oldu mu
Ne yazmis? KaçirdimBu romano hıyarı daha geçen zorunlu opsiyona açık demedi mi milan icin
Simdi de 50 istiyorlar diyo
Galatasaray anlaştı dememek için de 40 takla atıyor hıyar
En azından Galatasaraya sıcak bakıyor de lale
Kaç para aldıysa fbli muhabirden fbden yalaka
Ohhh ohh bu güzel direnirse çekeriz muhtemelenLeao, Fenerbahçe'yi reddetti. (Marco Conterio)
Bilerek yapıyor zaten büyük patron artık fener şampiyon olsun istiyor. Kendi muhalefetini dizayn etti. Geleceğin on sene futbol takvimi de belli olsun istiyorlar zaten muhalefette Fenerbahçe hegamonyasına tav olacak bir kesim varBu takım ve hoca geçen sezon çok büyük SOS verdi bize kaç defa. Ağustos olmuş ve şimdiye kadar hiç bir aksiyon alınmadı bu SOS'leri gidermek için.
Son 4 sezonda hiç bu kadar umutsuz değildim sezon öncesinde. Bu sezondan cidden hiç bir beklentim yok.
Bile bile 5. şampiyonluğu elinin tersiyle itmek için her türlü hainliği yapan bir başkanımız var. Ciddi ciddi bile bile yaptıklarını düşünmeye başladım ben. Başka bir açıklaması olamaz bu rahatlığın bu lakaytlığın.
Düpedüz hainlik.
Kayda değer bisey değilNe yazmis? Kaçirdim
Burada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoyaGalatasaray Leão ile ilgilenmeye devam ediyor.
Fenerbahçe'nin sözlü teklifi de satın alma opsiyonlu kiralama şeklindeydi ve üstelik önerilen rakam 40 milyon avroya bile ulaşmıyordu. (Matteo Moretto)
Onlar bile vermiyor yıllardır. Neredeyse her takım UEFA limitlerini dolaşmak için 40 takla atıyor. Büyük küçük kimse sıcak para sıkmıyor şu devirdeBurada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoya
Bitmiş transferBu zeze nasıl bir adamdır hiç bşlmşyom iyi mi fark yaratır mı