GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 473

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
450,3K
Sayfa
473/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao’dan daha faydalı olacak oyuncu bence, onun kadar olmasa da.

Son 2 seneye kadar çok savruktu ama çok olgun bir adam oldu, tek forvet, sol kanat vs her yerde kullanırlar, Vedatla ikili de oynar.

40 m eurodan aşağı zor bu da gerçi ama, o banda alabilirler.
Geçen ay ManU ile adı anılırken Palace'ın beklentisi 45m£ civarı yazılmış. Rashford'un ayrılışına göre teklif yapılabilir demişler. İş yapabilecek bir isim tabii ki ama ben sağ kanatta verdiği katkı gibi katkı verebileceğini düşünmüyorum

Bari Sarayı satıp reijnders falan alsak. Geçen sene şampiyonluk maçında 4 yiyen takımın aynısıyla lige gireceğiz. İcardi hariç giden de olmadı adam akıllı

Bu takım ve hoca geçen sezon çok büyük SOS verdi bize kaç defa. Ağustos olmuş ve şimdiye kadar hiç bir aksiyon alınmadı bu SOS'leri gidermek için.

Son 4 sezonda hiç bu kadar umutsuz değildim sezon öncesinde. Bu sezondan cidden hiç bir beklentim yok.

Bile bile 5. şampiyonluğu elinin tersiyle itmek için her türlü hainliği yapan bir başkanımız var. Ciddi ciddi bile bile yaptıklarını düşünmeye başladım ben. Başka bir açıklaması olamaz bu rahatlığın bu lakaytlığın.

Düpedüz hainlik.

Bu takım ve hoca geçen sezon çok büyük SOS verdi bize kaç defa. Ağustos olmuş ve şimdiye kadar hiç bir aksiyon alınmadı bu SOS'leri gidermek için.

Son 4 sezonda hiç bu kadar umutsuz değildim sezon öncesinde. Bu sezondan cidden hiç bir beklentim yok.

Bile bile 5. şampiyonluğu elinin tersiyle itmek için her türlü hainliği yapan bir başkanımız var. Ciddi ciddi bile bile yaptıklarını düşünmeye başladım ben. Başka bir açıklaması olamaz bu rahatlığın bu lakaytlığın.

Düpedüz hainlik.
Bilerek yapıyor zaten büyük patron artık fener şampiyon olsun istiyor. Kendi muhalefetini dizayn etti. Geleceğin on sene futbol takvimi de belli olsun istiyorlar zaten muhalefette Fenerbahçe hegamonyasına tav olacak bir kesim var

Galatasaray Leão ile ilgilenmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin sözlü teklifi de satın alma opsiyonlu kiralama şeklindeydi ve üstelik önerilen rakam 40 milyon avroya bile ulaşmıyordu. (Matteo Moretto)
Burada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoya

Jackson haberi çıktığında hemen rt atmış fbli muhabirleri

Oh rahatladım

Sarr ne olursa olsun iyi transfer,sezonu sadece 8 golle de bitirse iyi herif

Burada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoya
Onlar bile vermiyor yıllardır. Neredeyse her takım UEFA limitlerini dolaşmak için 40 takla atıyor. Büyük küçük kimse sıcak para sıkmıyor şu devirde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri