Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.649
- 8.082
- 1.428
keçiören kalp krizi geçirmiştir reddedildi diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış'ı 50 m euro'ya satsak Keçiörengücü gider Eyüpspor'u alıp direk süperlige çıkar nasıl fikir oldu.
Butun o siyah ekrarn ve arabistan olayindan bir sure sonra yonetim 4 m falan verseydi "satmam.barisi ama al sen de bekledin " diye. Verirdi herifler payini belki.keçiören kalp krizi geçirmiştir reddedildi diye.
Biz o dönem payı satın almak istemiştik, adamlar satmayacağız diye posta koydu bize.Butun o siyah ekrarn ve arabistan olayindan bir sure sonra yonetim 4 m falan verseydi "satmam.barisi ama al sen de bekledin " diye. Verirdi herifler payini belki.
Ugrasan, aklina gelen, dusunen oldu mu? Sanmam.
Olamaz o, sikayet eder vs vsbu adamın keçiören başkanına direnmeden 8m euro verme ihtimali yok ya. dümdüz vermiyorum falan diyecek bence. ahmet bulut gibi bekler senelerce.
Ali Naci 2-3 milyon teklif etmişiz kabul edilmedi demiştiButun o siyah ekrarn ve arabistan olayindan bir sure sonra yonetim 4 m falan verseydi "satmam.barisi ama al sen de bekledin " diye. Verirdi herifler payini belki.
Ugrasan, aklina gelen, dusunen oldu mu? Sanmam.
O yuzdeyi satin almamamız ayrı akıllılıkkeçiören kalp krizi geçirmiştir reddedildi diye.
Bu haber bana gerçekçi gelmedi. Greenwood ile aynı mevkinin oyuncuları. İkisi de sağ kanat ve az da olsa santrafor oynuyor.Accelerata dopo il no di Rafael Leao al progetto Fener
Ali naci "benim adim ali naci" dese inanmamAli Naci 2-3 milyon teklif etmişiz kabul edilmedi demişti