Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberin fb kısmı değil de, Leao kısmı için attım ahbBu haber bana gerçekçi gelmedi. Greenwood ile aynı mevkinin oyuncuları. İkisi de sağ kanat ve az da olsa santrafor oynuyor.
Keçiörene gidecek bu para neden batıyorki millete adamların hakkı alacaklar
Hem bizim için daha iyi olur ve iyi örnek olur. Anadolu'dan yetenekli topçusu ölücü takımlar yerine bize verir küçük kulüpler bu tarz paylar ile.
Barış zaten şuana kadar 8 değil 38 milyonluk katkı verdi bize. Helali hoş olsun Keçiörene
Sen BF falan oynasana, yeni sezon akıyorHaberin fb kısmı değil de, Leao kısmı için attım ahb
Al sana metrik, yalanmı konuşuyoruz 2 saattir Laçiyi yenecek adam arıyorum yokMetrikleri doğru ayarlamak gerekiyor, pozisyona göre metrik seçebilirsiniz sağ üstten
Leao reddetmiştir deBu haber bana gerçekçi gelmedi. Greenwood ile aynı mevkinin oyuncuları. İkisi de sağ kanat ve az da olsa santrafor oynuyor.
Laçi'ye bak prime Messi gibi takılıyorAl sana metrik, yalanmı konuşuyoruzEkli dosyayı görüntüle 330141
Fena olmuş yeni sezon ciddenSen BF falan oynasana, yeni sezon akıyor
Trabzon Sörtloh'u alırsa -> Onuachu, fener yapar -> İsmail, Trabzon yapar.
Transfer bütçesini Barış sağlayacak galiba.
50'ye gitse ne dersiniz bilemedim.
laci > tüm dünyadaki orta sahalarAl sana metrik, yalanmı konuşuyoruz 2 saattir Laçiyi yenecek adam arıyorum yokEkli dosyayı görüntüle 330141
Jackson Türkiye'de oynamıyor kiJackson