Fatih H. Turkyilmaz
Kırmızı Üye
Yarınki tepkiyi azaltmak için haberleri salarlar demiştim ama yanılmışım. Helal olsun valla, cesaret budur..
Ya çok büyük bir planları var.. ya da artık saldılar her şeyi, tepkiyse tepki diyorlar.
Teklifler bile gitmedi anlaşılan futbolcular içinYarınki tepkiyi azaltmak için haberleri salarlar demiştim ama yanılmışım. Helal olsun valla, cesaret budur..Ya çok büyük bir planları var.. ya da artık saldılar her şeyi, tepkiyse tepki diyorlar.
Başkana hafif hakaretten raporladım. Daha ağırlarını bekliyoruz.Leao'yu fb ye kaptırılarsa ana avrat söver gider cezamı yatarım agalar. Böyle başkan mı olur yav ruhsuz düzenbaz
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 maç oynar 5 maç yatardı üzerine deplasmanlara da gitmezdi paşamiz10 numara gelmeli
Normal birisi de kurtarmaz
Cassio Lincoln gibi birisi gelmeli..
Onu da yapmiyor bile. En son ne kalirsa.kurada top çekmek dışında katkıları yok
Hangisi doğru peki?Cebinden sürekli para koymak mi ki bu muz cumhuriyetinde olur.Yoksa öz kaynaklarla harcama yapmakmi?Normalde cepten para koymak yasak degilmi?Aziz’i zerre sevmem ama bugün açık açık 138 m euro yük altına girdik ve Fenerin parasından harcamayacağız dedi, kasa kolaylığından da öte adamlar nakit koyuyor masaya yönetime girmek için.
Bizimkiler her türlü itibarı alıyorlar, her yerde şov yapıyorlar ama kurada top çekmek dışında katkıları yok.