Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina bitti haberleri uçuş planlaması deniyor ama ortada hala bir şey yok. Lemina işi ne olacak çok merak ediyorum gerçekten bitmiş olsa şimdiye neden açıklanmasın yada geliş saati belli olmasın? 2 ihtimal var ya Lemina transferi tam olarak bitmedi yada İngiltere'den bitmeye yakın başka transfer var onu da bekliyorlar birlikte getirmek için.
Fabrizio dün gece yarısı yayın açıp "Galatasaray Trippier için uğraşıyor yakın zamanda açıklama yapacaktır" dedi. Başta dili sürçtü "Kyle Walker" dedi ama sonra "pardon o Milan'a gitti karıştırdım" diye toparlamaya çalıştı. Belki de Kyle Walker Peters'ı kasdetti bilmiyorum. KWP öncelik Trippier ise yedek olabilir.

Ben de izledim bu gün Haluk bu sefer kızdı. Karşı taraf kendi X'de attığı mesajlardan bahsetmeyip Haluk'un attığını getirdi o da en sonunda öyle diyorsan kendi aynı görüyorsan evet sende aynısın dedi. Seten de objektif bakınca deyince ona sen mi objektifsin dedi? Bu gün ilk defa 343'e geçiş fikrini sorguladı bence.

Gördüğüm kadarıyla yine bir halt yok. Yine son dakikalarda çer çöpün peşinde debeleneceğiz muhtemelen.

Ben de izledim bu gün Haluk bu sefer kızdı. Karşı taraf kendi X'de attığı mesajlardan bahsetmeyip Haluk'un attığını getirdi o da en sonunda öyle diyorsan kendi aynı görüyorsan evet sende aynısın dedi. Seten de objektif bakınca deyince ona sen mi objektifsin dedi? Bu gün ilk defa 343'e geçiş fikrini sorguladı bence.
%100 yüzünden belli - güle güle deyişinden belli.

abi nasıl olmasın - tamam ikna etmişler tanıdığı insanlar girmişler bir işe ...iki kitlden para kaldırıyorlar eyvallah

ama gazeteciler konuşmuypr ...haluk gazeteci...seten , hadi öyle diyelim....diğer dümdüz eski fb başkanının oğlu fanatik... zaten sağlıklı değil. zaten tonunu ayarlaması mümkün değil.

dediğim gibi hatayda berabere kaldık , fark 6 ya indi ...aman allahım yani ali koçu acunu sürekli sorgulayan adam naasıl Sizde böylesiniz şöylesiniz diyor mesela ...öznesiz genelleyerek.

ben 5 dakika sabırlı duramazdım...büyük sakin kalabiliyor Haluk, inanılmaz şekilde...

yok Apokerimin sarı görmesiz kastidir UEFADA OLSA 2 MAÇ CEZA ....bu kadar mı korkarsın stoperden falan ya ...bu kadar mı özgüvenliymiş gibi yapıp içten içe ezilmemek için dua modunda olursun...

Bu evrak işlemleri bizde neden bu kadar uzun sürüyor?
Season 5 Idk GIF by Friends

An itibari ile eldeki kadroya bakınca rotasyonda düzgün gözüken yerler (Lemina'nın geldiği varsayılarak)

İyi olan yerler:

Orta Saha:

Lucas Torreira
Mario Lemina
Gabriel Sara
Kerem Demirbay
Berkan Kutlu

Forvet:

Victor Osimhen
Alvaro Morata
Ahmet Kutucu
Mauro İcardi (son 1 ay dönebilirse)

Eksik olan yerler:

Kanatlar ve Forvet Arkası:

Barış Alper Yılmaz
Rolland Sallai
Yunus Akgün
Dries Mertens

Stoper:

Davinson Sanchez
Abdulkerim Bardakçı
Kaan Ayhan
Metehan Baltacı (nitelik olarak yok gibi)

Çok eksik olan yerler:

Bekler:

Elias Jelert
Ismail Jakobs (sakat %50)

4'lü oynamayacaksak (3-4-1-2, 3-5-2 vb.)

1 adet kanat bek (kesin)
1 adet yabancı merkez stoper (kesin)
1 adet genç yerli stoper (Ahmetcan/Yasin) (opsiyonel ama kalite için)

kalıyor geriye

4'lü oynayacaksak (4-2-3-1, 4-4-2, 4-4-1-1 vb.)

1 adet sağ bek (kesin şart)
1 adet sol bek (kesin şart)
1 adet stoper (Ujfalusi tarzı Bardakçı'yı kesecek düzeyde)
1 adet kanat (Kerem muadili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt