Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abakar Sylla iki sezondur belirli aralıklarla takımdan kesiliyor. Şimdi de o dönemdeyiz. Bu hem fırsat transferi yaratabilir hem de bir risk barındırabilir. İyi incelenmesi gereken bir durum. Aramızda izleyen var mı?

Bizim ön tarafa bi adam daha almamiz lazim firsat firsat diye tutturdunuz bulun hadi öne bi firsat bakalim.
AS 2165173417.0.webp

Lemina bitti haberleri uçuş planlaması deniyor ama ortada hala bir şey yok. Lemina işi ne olacak çok merak ediyorum gerçekten bitmiş olsa şimdiye neden açıklanmasın yada geliş saati belli olmasın? 2 ihtimal var ya Lemina transferi tam olarak bitmedi yada İngiltere'den bitmeye yakın başka transfer var onu da bekliyorlar birlikte getirmek için.

Lemina bitti haberleri uçuş planlaması deniyor ama ortada hala bir şey yok. Lemina işi ne olacak çok merak ediyorum gerçekten bitmiş olsa şimdiye neden açıklanmasın yada geliş saati belli olmasın? 2 ihtimal var ya Lemina transferi tam olarak bitmedi yada İngiltere'den bitmeye yakın başka transfer var onu da bekliyorlar birlikte getirmek için.

KWP ya da Trippier'den haber bekliyorlar.

Olmazsa Tchatchoua tarzı bir şey yapacaklar bana göre.

" Lemina da islem tamam, ucus planlamasi yapiliyor" Soyle mesajlara ayar oluyorum. olm bu nasil bir eziklik ya Ucus planlamasi nedir acaba? Ingiltereden- Afrikaya, Afrikadan Turkiyeyemi gelecek. Plan bu mu, veya ucus feeti kac olacak onun planlamasi mi yapiliyor.
Birkac takipci kapmak icin boyle malla bagliyor cogu. Hic biri guven vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt