- 12 Şubat 2010
- 5.064
- 1.351
- 1.748
Biz alalım.bjk sorloth mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz alalım.bjk sorloth mu
Bizim ön tarafa bi adam daha almamiz lazim firsat firsat diye tutturdunuz bulun hadi öne bi firsat bakalim.
Saminin sesi miSaminin Sesi güzel nick değil mi
Sami Ajans çok özgün olurduSaminin Sesi güzel nick değil mi
Lemina bitti haberleri uçuş planlaması deniyor ama ortada hala bir şey yok. Lemina işi ne olacak çok merak ediyorum gerçekten bitmiş olsa şimdiye neden açıklanmasın yada geliş saati belli olmasın? 2 ihtimal var ya Lemina transferi tam olarak bitmedi yada İngiltere'den bitmeye yakın başka transfer var onu da bekliyorlar birlikte getirmek için.
takıma çok acil bir kanat lazım. yunus barış sallai dışında kanadımız yok. bu üçü de bana göre yeterli değil.
Simdi izledim üstad fena birbirlerine girmisler
Haluk acil 343’ü birakmali
Bu iyi ihtimal. Kötü ihtimal Lemina transferi bitmedi o haberler tamamen menajer elini güçlendirmek için yapılan haberlerin olma olasılığı.KWP ya da Trippier'den haber bekliyorlar.
Olmazsa Tchatchoua tarzı bir şey yapacaklar bana göre.
Genco scout transferi olursa yok demem ben sahsenBaris yunus yeterli degilse real madridli misin aceba?
Ayrica kanatli 1 oyun oynamiyoruz zaten gerek yok kanat bek kafi
Defansif yonu de kuvvetli bir sporcu almaliyiz fikrimce diger kanat bekeGenco scout transferi olursa yok demem ben sahsen
BırakmazSimdi izledim üstad fena birbirlerine girmisler
Haluk acil 343’ü birakmali