Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.136
- 15.769
- 2.613
Bu eleman kim? Suat ateşdağlı alıntı yaptı sinan yanılmaz falan diye
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Of fan club aç git ya.ben deniz seki fan club başkan yardımcısı idim343’ten istifa et yaziyor herkes haluk ağabeye
Sara 8 de daha iyi. 3'lü de Okan hoca Barış, Jacobs, Sallai ve Jelert'ten performans alsın.Lemina gelirse mertens yerine birisi sara olur...
Pep bırakmaz kevin'i en az sene sonuna kadar hatta sonrasında devam bile edebilir herif.Barış Ozdemir de yorum attı iş bitti sinan yanılmaz diyorDüzgün biri de duyum işine girecek biri mi bilemedim
Takımın belini bükmek için o kadar çok şey yapıyorlar ki farklı şeylerden şüphelenmeye başladım artık.Nelsson’u gönderip onun kadar adam alamayacakları o kadar belliydiki.
Ben eskiden hikmet pinarbas abi ile samimiydim.torsten abi ile de takiplesiyiruz,twittera grip bi sorayım tanıyan ortak kişilereBarış Ozdemir de yorum attı iş bitti sinan yanılmaz diyor
3 lü merkez orta saha düzeninde ortada lemina torreira ve sara yı oynatmanın başka formülü kalmadığı için söylüyorum. Diğer türlü torreira nın kesik yemesi gerekiyor ya da lemina yedek kalması gerekiyor.Sara 8 de daha iyi. 3'lü de Okan hoca Barış, Jacobs, Sallai ve Jelert'ten performans alsın.
Şahsen şu formu ile Torreira biraz yedek kalmalı3 lü merkez orta saha düzeninde ortada lemina torreira ve sara yı oynatmanın başka formülü kalmadığı için söylüyorum. Diğer türlü torreira nın kesik yemesi gerekiyor ya da lemina yedek kalması gerekiyor.