Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlar da arkasına çabuk ve kademesi olan birisi lazım

Açıkçası boş boş koşan adamdansa topla iyi oyuncu lazım şu an

Sahada akıl koyacak adam kalmadı Mertens dışında

Sara var o da nerde oynuyor belli değil, sol stoper yapacak utanmasa
Evet şu gürcü genco stoper olabilit bak arkasına. Trippierin açıklarını kapatacak fazla geriye koşturmayacak birine benziyor

Neredeyse bedavaya oynuyormuş başka adamlara bakılınca

2 gün önce lemina-stoper-sag bek. -firsat transferi deniyordu ..
Önce fırsat transferi iptal oldu şimdi sağ bek olmayacak diyorlar..
Benim ilk beklentim lemina olursa bir de stoper o da Apoya artık tahammül edemediğim için..
Görünen o ki bunlar leminayi getirse öpüp başımıza koyalim

Apo dünyanın en iyi stoperi de olsaydı hala stoper lazım. Apo-Davinson-Kaan-Metehan stoper rotasyonu mu olur? Ben bir net stoper alsam, fırsat olarak 2. stoper alternatifi çıksa onu bile alırım yabancı kontenjanını ayarlayabiliyorsam... Ya da gelmek istiyorsa Emin Bayram'ı da döndürürüm mesela kiralık miralık...

Morata-osi
Barış-sara-torreira-lemina-trippier
Niakhate-sanchez-gürcü​

Şımarıklık gibi oldu artık ama her atakta 38 yaşındaki Mertens i arıyoruz artık onu biraz hamle oyuncusuna dönüştürmemiz lazım aynı ayarda, aynı karakterde bulmak zor olsa da oraya arandığını düşünüyorum KDB haberleri kolpa olsa da o ayarlarda birinin arandığını düşüyorum

oturduğun yerde city kaptanını sözleşmesi sezon sonu zaten bitiyorken neden devre arası versin diye düşünsen saçmalığı anlarsın zaten.Boşu boşuna gündem değiştiriyorlar sağ bek stoper lazım Lemina'nın saatine kadar uçak bilgisi verilmesi lazım , boşuna gündem değiştiriyoruz.

Kevin De Bruyne gelsin diye kendini feda eden Batshuayi'ye 1 teşekkürü borç bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt