Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.137
- 15.771
- 2.613
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stopere.12-18 arası ayırdık sanırımSağ bek trippier gelirse parayı kime kullanacagız biz
yani adamların yapabileceklerine lafım yokta ..KDB olmaz bir fırsat transferi olacaksa bu fırsat transferi City tarafındansa İlkay olma ihtimali daha fazla. İlkay'ın maliyeti daha uygun yine Mertens bölgesinde de oynayabilir ve onun yerine konulur ayrıca Türk statüsünde.
Stoper ve firsat gardidediritalyadan transfer yapacaksak eger Gardi çözer diye umudum var yoksa urfalılar göztepedeki elemanı bile 1 ayda getirir anca
Peters önde bence tripperdenStoperden önce sag bek olmali. Hadi stoper sanchez apo olmadiginda yine asil mevkisi stoper olan kaan oynatabilirsin ama orijin sag bek yok jelert haric onada güvenmiyor zaten.
Pek sanmıyorum ama inşallah dediğin gibidir. Dönem kapandı o paralar bana imkansız geliyor.Roma toplam da 10 milyonluk pakete anlaşmıştı sonra teklifi değiştirdiler vs transfer olmadı. Tomori ayrılsa Milan kesin alıyordu
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan..Bu kim
Bu kim
Onun sebebi bence 4 lü de jacobs yanında oynadığı için aponun hantallığını ve yavaşlığını hızıyla örtüyorduAbdulkerim dörtlü oynayinca yine idare ediyor hatta bazi maclarda eski performansina yakin oynuyor ama üclü de cok kötü
Eyupspor maci sonrasi arda turan’in soyunma odasi konusmasi yayinlanmisti,apo’nun arkasina oynadigimiz sürece pozisyon buluruz diyordu öyle de oldu o mac
Dün antep maci da ayni
Üclü de sol stoper oynadiginda yanlis pozisyon aliyor bu yüzden arkasinda ve yaninda tamamen bombos bir alan olusuyor