Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KDB olmaz bir fırsat transferi olacaksa bu fırsat transferi City tarafındansa İlkay olma ihtimali daha fazla. İlkay'ın maliyeti daha uygun yine Mertens bölgesinde de oynayabilir ve onun yerine konulur ayrıca Türk statüsünde.
yani adamların yapabileceklerine lafım yokta ..

al birini vur ötekine misali emeklilik kafasında buraya gelmelerini istemem.

onca başarı ortamdan sonra ne kadar bizdeki beklentiye cevap verirler emin olamıyorum açıkçası .

doymuş ötesidir ikiside.

KDB mi ?
IMG_7637.webp

Abdulkerim dörtlü oynayinca yine idare ediyor hatta bazi maclarda eski performansina yakin oynuyor ama üclü de cok kötü

Eyupspor maci sonrasi arda turan’in soyunma odasi konusmasi yayinlanmisti,apo’nun arkasina oynadigimiz sürece pozisyon buluruz diyordu öyle de oldu o mac

Dün antep maci da ayni

Üclü de sol stoper oynadiginda yanlis pozisyon aliyor bu yüzden arkasinda ve yaninda tamamen bombos bir alan olusuyor

Cahildim transferin rengine kandım
KDB aldandım boşuna yandım..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abdulkerim dörtlü oynayinca yine idare ediyor hatta bazi maclarda eski performansina yakin oynuyor ama üclü de cok kötü

Eyupspor maci sonrasi arda turan’in soyunma odasi konusmasi yayinlanmisti,apo’nun arkasina oynadigimiz sürece pozisyon buluruz diyordu öyle de oldu o mac

Dün antep maci da ayni

Üclü de sol stoper oynadiginda yanlis pozisyon aliyor bu yüzden arkasinda ve yaninda tamamen bombos bir alan olusuyor
Onun sebebi bence 4 lü de jacobs yanında oynadığı için aponun hantallığını ve yavaşlığını hızıyla örtüyordu

Başıma bir iş gelmeyecekse Trippier'i çok istiyorum ben. Topu bilen sakin adamlara ihtiyaç var kalan süreçte. Bu gerilimi 3 katına falan çıkaracaklar 2 ay içinde. O maçlarda dizleri titreyebilir bazı oyuncularımızın. Geçen sezon Ziyech ve Zaha'nın sezonun kırılma maçı olan Kasımpaşa deplasmanında boyunlar yerdeyken Icardi'yle birlikte maçı nasıl aldıklarını unutmayalım.

Kriz anlarından özel topçular çıkarır seni. Bu sezon Zaha-Ziyech-Icardi gibi 0 nabız topçular yok, Osimhen Icardi kadar mentali güçlü topçu değil, Mertens biraz düşüşte ama bir o var yine de elimizde. Morata'nın yanında bir de Trippier eklemesi takımın o panik ve telaşlı hallerini törpüler gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt