Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trippiere auirer muamelesi çekilmez ayıp

Bizim oyun yapımız teknik atlet özelliklerini kaybetmiş beklere hiç müsait değil. Bir tane hızlı oyuncu geldiğinde paket oluyoruz.

Yusuf Erdoğan ve Trezeguet Boey yokken elek ettiler bizim kanatları mesela niye bitik adamlar vardı. Bu sene biraz hızlı atlet Sallai’yi koydun Yusuf bütün maç bal yapmayan arı gibi dolanıp durdu.
Reis işte ondan gürcü diyorum, bu adamı rahatlatacak tek şey gürcü stoper, trippier geri koşmak zorunda kalmaz, gürcü süper kesici trippiere sen git ileride takıl bura bende der

newcastleda hayran kaldığım adam Euro 24 te sahada yoktu kesinlikle.

yanlış olur benim bakış açımda - beklediğimizi kesinlikle karşılamaz. gene 3lü mü 4lü mü diye diye zaman ve para harcarız.
Menajer işi belli ya. Yazın bir sürü kulüple adı çıktı. Listedenin üst sıralarından hiçbir oyuncuyu bitiremediler belli ki

Trippier’i sezon başında mı ne Kasımpaşa alıyordu kitleyecek yer arıyorlar zaten

kanat bek rotasyonu çok zengin olmalı transfer yapılmaması düşünülemez

BARIŞ-TRANSFER-JELERT-SALLAI-JAKOBS

uygundur

Trippier Turkiye liginde çok rahat oynar. Adam 6 ay önce Avrupa Sampiyonasi'nda cogu maçta Ingiltere'nin ilk 11'inde oynadı, hemde sol bek olarak.
Trippier müthiş bir zeka ve teknik..Gerçekten bu yaşta ingiltere milli takımı gibi inanılmaz geniş bir kadroda oynaması çok net kalite göstergesi..
Ama bizim kadro çok defolu.Oyun ve takım savunması yerlerde.Kadro atletizm olarak geride..
Gelirse bu oyunla bu adamı rezil etme durumu çok büyük ihtimal..

Nereden tutsan elinde kalıyor..Bazen sinirle başımızdakiler transfer falan yapmamalı diyorum.Ama aklıma namussuz şerefsiz şikeciler,satılık medya geliyor ve ne kadar fazla adam alırsak o kadar iyi diyorum.Ben iddaa ediyorum bu takım şampiyon olacak.Ama bu yönetimin ekstra hiçbir karkısı olmuş olmayacak.
Şu klüpde yönetici olmak büyük şans.Yöneticilik yapmakda çok basit.İstediğin kadar rezil transfer yap 3,4 tane üst düzey isim al zaten şampiyon oluyorsun.
Ama işte bu beceriksizlik avrupaya ve ekonomiyi düzeltmeye yetmiyor.

İlgili uçak:

1738702299052.webp

Menajer işi belli ya. Yazın bir sürü kulüple adı çıktı. Listedenin üst sıralarından hiçbir oyuncuyu bitiremediler belli ki
oltaya gelmeyiversinler yav , boeyden gelen 30 M BB çıkışı mı o mu bu mu derken karavana transferlere gitti bitti...

gelirler arttıda bu mantıkta iş yapcak kadar gevşek olunmaz.

peters'i tmarkt değerine bakıp istiyorsunuz dimi

izleyen yok kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt