Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.932
- 5.003
Toplam kaç dakikası var ? o önemliTrippier'in bu sezon ligde kaç 90 dakikası var ona bakarım. Baktım 0![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam kaç dakikası var ? o önemliTrippier'in bu sezon ligde kaç 90 dakikası var ona bakarım. Baktım 0![]()
6 ay çok rahat götürür eğer arkasına gürcüyü alırsak
Almaz da
3lü sağında kaanı kullanırsak taraftar her maç küfür eder bu ikisine
Reis işte ondan gürcü diyorum, bu adamı rahatlatacak tek şey gürcü stoper, trippier geri koşmak zorunda kalmaz, gürcü süper kesici trippiere sen git ileride takıl bura bende derBizim oyun yapımız teknik atlet özelliklerini kaybetmiş beklere hiç müsait değil. Bir tane hızlı oyuncu geldiğinde paket oluyoruz.
Yusuf Erdoğan ve Trezeguet Boey yokken elek ettiler bizim kanatları mesela niye bitik adamlar vardı. Bu sene biraz hızlı atlet Sallai’yi koydun Yusuf bütün maç bal yapmayan arı gibi dolanıp durdu.
Menajer işi belli ya. Yazın bir sürü kulüple adı çıktı. Listedenin üst sıralarından hiçbir oyuncuyu bitiremediler belli kinewcastleda hayran kaldığım adam Euro 24 te sahada yoktu kesinlikle.
yanlış olur benim bakış açımda - beklediğimizi kesinlikle karşılamaz. gene 3lü mü 4lü mü diye diye zaman ve para harcarız.
Peters gelecek benceDua edelim de şu Peters tamam desin yarın kadronun yaş ortalaması baya yüksek olacak yoksa gene
Lemina niye Mario yada trippier niye Kieran değilde sadece morata alvaro ahbertBence AL listesine Lemina, Alvaro ve trippie ekleyeceğiz.

Niye gelmesin6 ayligina niye gelsin trippier
Trippier müthiş bir zeka ve teknik..Gerçekten bu yaşta ingiltere milli takımı gibi inanılmaz geniş bir kadroda oynaması çok net kalite göstergesi..Trippier Turkiye liginde çok rahat oynar. Adam 6 ay önce Avrupa Sampiyonasi'nda cogu maçta Ingiltere'nin ilk 11'inde oynadı, hemde sol bek olarak.
oltaya gelmeyiversinler yav , boeyden gelen 30 M BB çıkışı mı o mu bu mu derken karavana transferlere gitti bitti...Menajer işi belli ya. Yazın bir sürü kulüple adı çıktı. Listedenin üst sıralarından hiçbir oyuncuyu bitiremediler belli ki
Kafayı kullanırsa champinşipte sürünmez gelir burada şampiyonluk yaşar göz önünde olur zaten oyun şablonumuza uygun çaça yı istiyordum ben ama onuda izleyen 4 lü beki diyor sanırım en uygunu petersPeters gelecek bence