Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tripiyerkimden söz ediyorsun
Hahahah bir çok kaynak demek HeeBurhan Can Terzi: "Kevin De Bruyne ile temasta olunduğunu birçok kaynağımdan öğrendim.
Burhan Can Terzi: "Kevin De Bruyne ile temasta olunduğunu birçok kaynağımdan öğrendim.
BCT şu cümleyi sırf "ingilterden dünya yıldızı haberini ben yaptım" demek için demiyrosa bir şey bilmiyorum.Burhan Can Terzi: "Galatasaray yüz yılı başlıyorsa taraftarın sesine kulak verilmesi gerekiliyor. De Bruyne'yi de alabiliriz o zaman. Ekstradan 10 milyon Euro maaş da kimseyi zorlamaz."
Burhan Can Terzi: "Galatasaray yüz yılı başlıyorsa taraftarın sesine kulak verilmesi gerekiliyor. De Bruyne'yi de alabiliriz o zaman. Ekstradan 10 milyon Euro maaş da kimseyi zorlamaz."
Burhan Can Terzi: "Kevin De Bruyne ile temasta olunduğunu birçok kaynağımdan öğrendim.
leminayi ilk verne isim diye biliyorumCidden şu Burhan yasaklanmalı artık
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koke, Griezman, Oblak ve Gimenez'in yaş ortalaması kaç oluyor.3 transferin yaş ortalaması 33.3.. turşusunu kurarsınız.. fırsat mı fırsat..