- 22 Ocak 2010
- 52.302
- 33.662
- 3.073
kadayıfsaraya döndük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim icin dedi bunu buBurhan Can Terzi: ''Kulüp tarafı oyuncuyu istediğimiz an bitirebilecek durumdayız diyor. Oyuncu tarafı ise Galatasaray'a gelmek için yanıp tutuşuyor, ancak oyuncunun kulübü ufak bir pürüz çıkartıyor.''
Dün bu isim vermek çok tehlikeli demiyor muyduBurhan Can Terzi: "Kevin De Bruyne ile temasta olunduğunu birçok kaynağımdan öğrendim.
*.ilgimiz varsa, nacizane bende olmasini isterim .sparta ozelinde *priske doneminden bugune -begendigim bir isimdir - , digeri de girona'a giden yetenek .
vitik , bir kac bolge de derinlik sunabilecek skala ve versatile de bir oyuncu .
bu nuanslar dolayli , oyun derinlikli karakteristigi ,kendisini i3lu nun hangi tarafina entegre etsen oynayabilme esnekliginde . 4lu'de de oynayabiliyor, her ikisine de uygun . gerektiginde dm de oynayabilmesi - ayri bir ekstra .
saygi ve selamlar .
bilmiyorum yaşlarını tam ama bahçelinin "40 yapar !!!" efektini aklımdan geçirtti okuyuncaKoke, Griezman, Oblak ve Gimenez'in yaş ortalaması kaç oluyor.
ifbyi bağırtıp şampiyon olduktan sonra 2 sene yatacak transfer profiliBurhan Can Terzi: "Kevin De Bruyne ile temasta olunduğunu birçok kaynağımdan öğrendim.
Kaç oluyor rdas gerçekten bilmediğimden soruyorum hesaplamaya gücüm de yokKoke, Griezman, Oblak ve Gimenez'in yaş ortalaması kaç oluyor.
Donna bize gelsin ister misin rts25 yasinda Donnarumma var, saka mi bu?
Bu adamlar yıllardır birlikte oynuyor ama.Koke, Griezman, Oblak ve Gimenez'in yaş ortalaması kaç oluyor.
ben isterimDonna bize gelsin ister misin rts
İlk haberi veren samiyen'dileminayi ilk verne isim diye biliyorum
Ondan şüphem yok ztn onurumben isterim
Biz yaşlı bir takım değiliz. Mertens ve Muslera dışındakilerin çoğu ideal yaşlarda.Bu adamlar yıllardır birlikte oynuyor ama.
De bruyne olur olmaz bilemem hatta olma ihtimali net düşük ama bence teklif yaptılar ateş olmayan yerden duman tütmezStoper ve firsat