Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla o videoda tripper çakacak gibi duruyor rakiplere.herif defansta da dikkatli ve müdahalede bulunuyor direkt. Milli takımda da solbekte oynamış galiba

*.ilgimiz varsa, nacizane bende olmasini isterim .sparta ozelinde *priske doneminden bugune -begendigim bir isimdir - , digeri de girona'a giden yetenek .

vitik , bir kac bolge de derinlik sunabilecek skala ve versatile de bir oyuncu .
bu nuanslar dolayli , oyun derinlikli karakteristigi ,kendisini i3lu nun hangi tarafina entegre etsen oynayabilme esnekliginde . 4lu'de de oynayabiliyor, her ikisine de uygun . gerektiginde dm de oynayabilmesi - ayri bir ekstra .

saygi ve selamlar .

6 numara oynayabildiğini bilmiyordum. Transfermarkt'ta da hiç orada oynadığına dair veri yok, belki maçlarda sonradan o mevkiye geçmiştir. Elbette eğer böyle bir özelliği varsa o da artı puan AMA bizim şu anki oyun anlayışımızda stoper nitelikli uzun boylu statik 6 numaralara pek ihtiyaç yok. O yüzden pek 6 numarada kullanabileceğimizi sanmıyorum. Tabi uzun vadede kalıcı olursa ilerleyen yıllarda neler olur bilinmez, sonuçta çok genç bir oyuncu. Okan Buruk'tan sonra da kadromuzda olabilir. Yalnız orta saha oynayabiliyorsa ayağı da bir stoper için düzgün demektir. Kendisi hakkında genelde öyle diyorlar zaten ama bu da teyidi oldu.

Benim için ön plana çıkan özelliği yaşına göre tecrübeli olması, Avrupa kupalarında yine yaşına göre biraz tecrübesi olması ve tabi kendi liginde şampiyonluk kovalayan bir takımda oynamış olması. Bunlar hem bize hem bizim oyunumuza adapte olmak açısından önemli. 2 kere de şampiyonluğu var mesela, bunlar hep değerli. Bize bu sene gelir gelmez sahaya çıkabilecek adam lazım. Tabi hava toplarında iyi olması falan da önemli. Sadece umuyorum ağır değildir, sınırlı izlediğim kadarıyla öyle çok ağır görünmüyor ama insan emin olamıyor. Abdülkerim'de gördük mesela, az bir şey fark etse o hız ve çabukluk mevzusu, birden zaaf haline gelebiliyor. Genç olması iyi tabi o açıdan.

Bu adamlar yıllardır birlikte oynuyor ama.
Biz yaşlı bir takım değiliz. Mertens ve Muslera dışındakilerin çoğu ideal yaşlarda.

Osimhen-Barış-Sara-Yunus-Davinson-Torreira-Sallai vs vs..

Araya 1-2 düşmemiş tecrübe serpmek iyidir. Seneye Mertens ve Muslera yok.

veteran.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt