- 20 Ağustos 2017
- 24.122
- 16.411
- 1.838
Bunu da bir iki macla sildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadro normal şartlarda Fener maçını kazanır.muzlera
davinson kaan apo
sallai torreira lemina baris
sara
morata osimhen
bitti mac
Tüm bunların haricinde TR transfer tahtası kapanana kadar Osimhen tipi bir sürpriz transfer daha bekliyorum. İtalya semalarından olması muhtemel.İçimden bir ses diyor ki; bunlar 26 yaşında, daha önce adı hiç çıkmamış top class bir stoper alacaklar.
Ayrıca Emin Bayram'ın kiralık da olsa her türlü transfer edileceğini düşünüyorum. Onu da kalkacak bir uçağa haricen ekleyecekler. Sürpriz olacak.
Sağ bek konusu muamma. Umarım son dk KWP ikna edilir. Konuşulanlar arasında açık ara en iyisi o.
Çok geçmiş olsun meslektaşım. Sağlıkli olmana sevindim tekrardanBen de KAP duyurayim, bir süredir ağır hasta idim grip bronşite evrlimis idi, idareden de izinli idim ama iyileştim sonunda.
Yarından itibaren eğitim sezonuna devam ediyoruz.
Ama ya bulunmazsa,bu risk alınmaz,gelecek senelerde çok iyi olacak ama bence jelert bu stresi şu an kaldıramaz..Bence en gerekli transfer skorer kanat oyuncusu.Jelert Malmö maçında gol attı, Eyüp maçında yine gol buluyordu Berke imkansızı çıkardı. Sürekli oynasa 5 gol 4 asist gibi bir katkı vadettiğini düşünüyorum.