Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muzlera
davinson kaan apo
sallai torreira lemina baris
sara
morata osimhen

bitti mac

İçimden bir ses diyor ki; bunlar 26 yaşında, daha önce adı hiç çıkmamış top class bir stoper alacaklar.
Ayrıca Emin Bayram'ın kiralık da olsa her türlü transfer edileceğini düşünüyorum. Onu da kalkacak bir uçağa haricen ekleyecekler. Sürpriz olacak.
Sağ bek konusu muamma. Umarım son dk KWP ikna edilir. Konuşulanlar arasında açık ara en iyisi o.

İçimden bir ses diyor ki; bunlar 26 yaşında, daha önce adı hiç çıkmamış top class bir stoper alacaklar.
Ayrıca Emin Bayram'ın kiralık da olsa her türlü transfer edileceğini düşünüyorum. Onu da kalkacak bir uçağa haricen ekleyecekler. Sürpriz olacak.
Sağ bek konusu muamma. Umarım son dk KWP ikna edilir. Konuşulanlar arasında açık ara en iyisi o.
Tüm bunların haricinde TR transfer tahtası kapanana kadar Osimhen tipi bir sürpriz transfer daha bekliyorum. İtalya semalarından olması muhtemel.
Son olarak; 6 Şubat günü İlkay çekersek kimse şaşırmasın

Kale: Muslera/Günay

Defans: Davinson/Emin/26/A.kerim/Kaan/Lemina/Metehan/Jakobs

Kanat Bek/Bek: KWP/Jelert/Sallai/BAY/Lemina/Jakobs

Orta Saha: Torreira/Lemina/Sara/Demirbay/Berkan/Eyüp/Efe/İlkay

Hücum:
Yunus/Mertens/Kutucu/Morata/Osimhen/Yeni süperstar/BAY

lemina dışında bu yönetimin transfer yapabileceğini düşünen arkadaşlara ithafen

Kral, dondurucu bir kış günü gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu:
“Üşüyor musun muhafız?”
“Ben soğuğa alışkınım kralım” dedi muhafız.
“Olsun, ben yine de sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim” dedi ve gitti.

Lakin emir vermeyi unuttu. Ertesi gün nöbet yerinde muhafızın soğuktan donmuş cesedini buldular. Muhafız nöbet yerinde bulunan duvara bir yazı yazmıştı.
“Kralım ben soğuğa alışıktım, beni soğuk değil, sizin sıcak elbise vaadiniz öldürdü”

FZfzDwsXwAA_FxD.jpg
hmm

Bunlar stoper falan alamaz. Trippier ile kapatırız bu dönemi

Okan stoper alınmazsa 442 ‘ye döner ve şampiyonluğu kaybederiz malesef

Ben de KAP duyurayim, bir süredir ağır hasta idim grip bronşite evrlimis idi, idareden de izinli idim ama iyileştim sonunda.
Yarından itibaren eğitim sezonuna devam ediyoruz.
Çok geçmiş olsun meslektaşım. Sağlıkli olmana sevindim tekrardan

2 ihtimal var

Bu hafta ads macini garanti göruyorlar o yuzden stoper sagbek her neyse son saniyeye kadar bekleyecekler 11-12 subat neyse(avrupa salindi zaten)

Yada gercekten sampiyonlugu sattilar

Yani gerekli takviyelerin yapilmamasinin baska aciklamasi olamaz

Jelert Malmö maçında gol attı, Eyüp maçında yine gol buluyordu Berke imkansızı çıkardı. Sürekli oynasa 5 gol 4 asist gibi bir katkı vadettiğini düşünüyorum.
Ama ya bulunmazsa,bu risk alınmaz,gelecek senelerde çok iyi olacak ama bence jelert bu stresi şu an kaldıramaz..Bence en gerekli transfer skorer kanat oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt