Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.050
- 21.076
- 2.233
El Nesri ve Ceko bu yer elmasına top bırakmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde eşittir 1,8 2 milyon euro falan işte
Biz en az 2,5m basariz
Biz kime savunma yapıyoruz ki hocamYav Bek diye değil bence Denayer gibi ihtiyaç halinde savunma yapman gerekirse 4’lü beki.
Bi halt olmaz. Gelen giden hava topunda bizi zorlarken bu hobbit stoper küfrü yer ancahiç şaşmaz bir adam bu kadar gömülüyorsa kesin iyi çıkar sezon sonuda 30 veren haindir derler. önemli olan takımla uyumu davinsonla iyi ikili olsun yedekte problem çıkartmasın kafi
şu saçma geyik ne zaman bitecek tahminenTüm forum adamı kötülediğine göre yılın oyuncusu olarak 5 . Yıldızı takarız.. şaşmaz
Sanmıyorum. Bence 3-4 adamla aynı anda görüşülüyor diğerleri son anda olmazsa bu Cuesta'yı getirecekler yarın listeye yetiştirmek için. Sırf listeye yetiştirmek için yanlış transfer olacak. Burada abartıldığı kadar kötü oyuncu olduğunu da düşünmüyorum en azından milli takımda kötü değildi ama bizim ihtiyaçları karşılamayacak bir oyuncuyu sırf listeye stoper yazdık demek için getirme işi umarım olmaz.Bu da ağır kolpa yapıyor bence
Aydinforumda bir tane arkadaş vardı selçuk inan sevdalısı
st. truiden'den kanat falan önerip duruyordu kimdi o yaw
şu saçma geyik ne zaman bitecek tahminen
HahahahaGerçek futbolda o kimyayı alırlar mabadımıza... malesef.

Aydın reis miforumda bir tane arkadaş vardı selçuk inan sevdalısı
@Aydın Aslanforumda bir tane arkadaş vardı selçuk inan sevdalısı