Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama bayıldığımdan değil de Sanchezle birlikte full beraber oynayıp finaldeki Arjantin maçının 112.dksında yediklrri hariç gol yedirmemişler daha bu yaz yav. Adamı Etebo’da yapmayın
Hocam Kolombiya milli takımında ne oyuncular var ama hiçbiri kulüp takımında performans veremiyor.

Lucimi sakat olmasa zaten bizim aldığımız kadroya zor girerdi.

Anlatamıyon ki

Eşi istanbulda yaşıyordu sonra ne olduysa bayadır kendi ülkesinde. Kadın istanbulda yaşamayı istemiyor bence.
Adam gitmiş zaten fizik burda ruh başka yerde biz de istedik kazanılsın da adam rotasyonda Berkan ın Metehan ın gerisine düşmüş halde ve hiçbir hareket de yok olmuyorsa zorlamıcan baba.

Lemina cepte
Cueste geliyor...

Kanat-bek de getirin tamamdir.

Adama bayıldığımdan değil de Sanchezle birlikte full beraber oynayıp finaldeki Arjantin maçının 112.dksında yediklrri hariç gol yedirmemişler daha bu yaz yav. Adamı Etebo’da yapmayın
Adamın kulüp kariyeri berbat ve genk'de bile yedek. Milli takımda kısa süreli bir performans yanıltıcı olur. Çok genç de değil gelişme aşamadında diyebilesin

Hocam Kolombiya milli takımında ne oyuncular var ama hiçbiri kulüp takımında performans veremiyor.

Lucimi sakat olmasa zaten bizim aldığımız kadroya zor girerdi.
Katılıyorum birebir zaten. Süperligde başarılı kısa stoper de hatırlamıyorum. Göreceğiz bakalım diyorum sadece.

Bu adamla En Nesiri ile maça çıktığımızı düşündüm sadece….

Süperligde başarılı kısa stoper de hatırlamıyorum.
1738768116061.webp

Vasat oyuncular almak istemiyoruz demisti okan hoca gecenlerde.Cuesta lavugunu tanimiyomda madem vasat bi herif degil 30 saat kalami akillarina geldi bu bebe.Tamam bu yonetim rezil ama hocada bu rezil sureclerin bir parcasi gibi biktim abv.Su sezonu da hayirlisiyla sampiyon tamamlayalim dahada izlemiycem

Vasat oyuncular almak istemiyoruz demisti okan hoca gecenlerde.Cuesta lavugunu tanimiyomda madem vasat bi herif degil 30 saat kalami akillarina geldi bu bebe.Tamam bu yonetim rezil ama hocada bu rezil sureclerin bir parcasi gibi biktim abv.Su sezonu da hayirlisiyla sampiyon tamamlayalim dahada izlemiycem

emin ol okan hoca da tanimiyodu bi kac saate kadar

Vasat almadık çöp aldık. Okan hoca haklıymış. Yapacağınız transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt