- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Cuesta yem mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Kolombiya milli takımında ne oyuncular var ama hiçbiri kulüp takımında performans veremiyor.Adama bayıldığımdan değil de Sanchezle birlikte full beraber oynayıp finaldeki Arjantin maçının 112.dksında yediklrri hariç gol yedirmemişler daha bu yaz yav. Adamı Etebo’da yapmayın
Adam gitmiş zaten fizik burda ruh başka yerde biz de istedik kazanılsın da adam rotasyonda Berkan ın Metehan ın gerisine düşmüş halde ve hiçbir hareket de yok olmuyorsa zorlamıcan baba.Anlatamıyon ki
Eşi istanbulda yaşıyordu sonra ne olduysa bayadır kendi ülkesinde. Kadın istanbulda yaşamayı istemiyor bence.
Serinin kadikoy performansi hayatimda izledigim top 3 gs ortasaha performansina girer
zaten her topu öyle kullanıyorlar bize özel olmaz2 hafta sonra fb maçında fb aldığı her topu içeriye orta açar
Adamın kulüp kariyeri berbat ve genk'de bile yedek. Milli takımda kısa süreli bir performans yanıltıcı olur. Çok genç de değil gelişme aşamadında diyebilesinAdama bayıldığımdan değil de Sanchezle birlikte full beraber oynayıp finaldeki Arjantin maçının 112.dksında yediklrri hariç gol yedirmemişler daha bu yaz yav. Adamı Etebo’da yapmayın
Katılıyorum birebir zaten. Süperligde başarılı kısa stoper de hatırlamıyorum. Göreceğiz bakalım diyorum sadece.Hocam Kolombiya milli takımında ne oyuncular var ama hiçbiri kulüp takımında performans veremiyor.
Lucimi sakat olmasa zaten bizim aldığımız kadroya zor girerdi.
Süperligde başarılı kısa stoper de hatırlamıyorum.
Vasat oyuncular almak istemiyoruz demisti okan hoca gecenlerde.Cuesta lavugunu tanimiyomda madem vasat bi herif degil 30 saat kalami akillarina geldi bu bebe.Tamam bu yonetim rezil ama hocada bu rezil sureclerin bir parcasi gibi biktim abv.Su sezonu da hayirlisiyla sampiyon tamamlayalim dahada izlemiycem
Vasat almadık çöp aldık. Okan hoca haklıymış. Yapacağınız transferiVasat oyuncular almak istemiyoruz demisti okan hoca gecenlerde.Cuesta lavugunu tanimiyomda madem vasat bi herif degil 30 saat kalami akillarina geldi bu bebe.Tamam bu yonetim rezil ama hocada bu rezil sureclerin bir parcasi gibi biktim abv.Su sezonu da hayirlisiyla sampiyon tamamlayalim dahada izlemiycem