- 20 Mayıs 2011
- 23.357
- 10.325
- 1.873
1.82 yazmışlar yav parmak ucuna mı kalkıyor bu adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaanii bence daha iyidir, çaresiz kaldık böleeNe Opokusu yahu
Skriniar'a gittik once.Gerçekci 1.sıradaki isim pavlovicti bence.
Burdisso çıkarİçinden Cannavaro çıkar mı
Yaşananları unutmuyorum. Ligin ikinci yarısı Davinson sakat olmadığı halde Nelsson iyi oynadığı için kesmedi hoca.Neyi geçiniz? Davinson sakatlandı ondan oynatmadı hoca.
İçerdeki Manu maçında Davinson sakattı Kaan ile stoper başlamadı mı?
Kopenhag deplasmanında Davinson'un 30. dakikada sakatlığı nüksetti sonuna kadar çıkarmadı adamı zorla oynattılar.
Geçen sene önce Apo sakatlandı ligde onun yerine oynamaya başladı. Apo tam dönmeye yakın bu sefer Davinson sakatlandı mecbur yine Nelsson oynadı. Biraz ithamda bulunurken yaşananları unutmayın.
Adamı izlemedim dostum. Huyum değildir bilmediğimi gömmek ama fırsat transferi diye son dk bekleyip (20-25 lere teklifler yapıp) bu adamı getirirsen yönetim olarak itin bitarafına sokulmayı haketmişlerdir. Son çare olarak gözüken bir transfer malesefCopa America’da bir gol yemiş takımın as stoperine de böyle yazmayın yav
İyi herif ya burdakiler kafayı yemiş.25 yasinda kolombiya milli takımı stoperi,cikis yapar burda