Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1077.webp

1.82 yazmışlar yav parmak ucuna mı kalkıyor bu adam.

Kimseyi almayi beceremediler 1.79 luk copu alip gelecekler. Bari kiralayin da sene sonu kurtulalim. 1m euro fazla vermemek icin skriniari kacirirsan devre arasi kimse iyi stoperini vermez sana

Reddedile reddedile bir hal oldunuz. Galatasaray ismini rezil ettiniz
Defolun gidin

Neyi geçiniz? Davinson sakatlandı ondan oynatmadı hoca.

İçerdeki Manu maçında Davinson sakattı Kaan ile stoper başlamadı mı?

Kopenhag deplasmanında Davinson'un 30. dakikada sakatlığı nüksetti sonuna kadar çıkarmadı adamı zorla oynattılar.

Geçen sene önce Apo sakatlandı ligde onun yerine oynamaya başladı. Apo tam dönmeye yakın bu sefer Davinson sakatlandı mecbur yine Nelsson oynadı. Biraz ithamda bulunurken yaşananları unutmayın.
Yaşananları unutmuyorum. Ligin ikinci yarısı Davinson sakat olmadığı halde Nelsson iyi oynadığı için kesmedi hoca.

Ayrıca kimse sevabına oynamıyor burda. Kendisi profesyonellikle alakası olmayan işler yapmıştır, buna rağmen taraftar sırtını dönmemiştir. Nelsson a gereken imkan verilmedi hakkı yendi falan ben öyle düşünmüyorum. İyi günler.

Muslera
Cuesta Davinson Apo Jakobs
Sara Torreira Lemina
Morutan Tetteh Haraslin​

Copa America’da bir gol yemiş takımın as stoperine de böyle yazmayın yav
Adamı izlemedim dostum. Huyum değildir bilmediğimi gömmek ama fırsat transferi diye son dk bekleyip (20-25 lere teklifler yapıp) bu adamı getirirsen yönetim olarak itin bitarafına sokulmayı haketmişlerdir. Son çare olarak gözüken bir transfer malesef

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eğer adam gibi biri gelmeyecekse Opoku süper olur. 26 yaş ve 1.97 boy ve sol ayak. Topu kullanabilen, sert, hava üstünlüğü olan, Apo'dan da hızlı,lige uyum sağlamış , atletik siyahi stoper. 9 milyon ise hemen verip alın. Pişman etmez

Vecino hashtag modu geliyor diye seziyorum.

her haltı yazıp haber ediyorlarsa Vitik yazıp yazıp neden olmadığınıda detaylandırsınlar.

Çok şanslı kulübüz yav. Yazdan beri takip ettiğimiz Cuesta menajer önerisiyle bize geliyor.

Kısmet resmen ayağımıza gelmiş bak sen şu işe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt