Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Members only ha havalimanı işine ..vay vay vay

Lyuindama boşta mı?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson CL ön elemesinde de oynadı, Konya maçında ilk 11 de oynadı yani sırf Bjk maçı ile kesilmedi. Ondan sonra hep ara ara girdi kötü oynadı yanlış hatırlıyorsun belli ki. AZ maçında bile o kadar kötüydü ki ilk 45'de çıktı yerine giren Metehan daha iyiydi kendisinden.
O zaman bana neden Davinson'u kesiti onu oynattı diye ithamda bulunuyorsunuz?

Ben bu yıldan bahsetmedim hiç siz direkt yanlış hatırlayıp bana farklı yerden geliyorsunuz.

Hoca istese onu kazanırdı ama kolay gitti en kolay harcanacak adam oydu. Maaşı düşük her zaman iyi kötü talibi olan birisi.

Gönderdi umarım mutludur.

Hocam senin yazdığın doğru değil yanlış hatırlıyorsun.

Son haftaya kadar oynatmadı. Karagümrük deplasmanında Marcao bizim stoperleri biraz ezince o maçı kazanmamıza rağmen hemen içerdeki fb maçında, müthiş seri yakalayan ilk 11'i bozup Davinson'u sahaya attı. Zaten yenildik galibiyet serisi bitti. Konya maçında da Davinson oynadı. İlk fırsatta kesti diyorum bunu anlayamayacak ne var ortada gerçekten garip.

Nelsson'un özelliklerini artık konuşmaya gerek yok zaten gitti yıllardır da hakkında çok yazı yazdım orada duruyor o konuya bir daha girmeyeceğim.

Şu orta sahaya çıkma mevzusu dünyanın en salak işiydi. Gördük Davinson Ajax maçında orta sahaya çıktı yarım akıllı bir forvet bile ona fiziksel üstünlük kurdu gol yedik.
Bazı maçlara Davinson Nelsson çıktı Apo sakatlanınca

Nelsson’un yanındaki değişti yani

Genel olarak da gol yüzdeleri benzer her 3 kombinasyonda da ama Nelssonla az gol yenen maç daha fazlaydı

Mesela tjk maçı Davinson Nelsson adım attırmadı rakibe

Leminanın insta takipcisi neden az

yakışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt