Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.907
- 20.660
- 2.333
2 hafta sonra Lemina'yı sağ bekte görür gibiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac sampiyonlugumuz var bu yöneticiler ile?Yav arkadaç bu kulüp ne zaman iyi yönetilecek. 40 yılda bir iyi yönetici buluyoruz onu da yiyip, saçma sapan bir adamı yerine koyuyorlar
Bu Ozornwafor’u Türk futboluna kim kazandırmıştı?Ozornwafor gibi nöbet
40 yılda bir dediğim yönetici sayesinde 2 şampiyonluğumuz varkac sampiyonlugumuz var bu yöneticiler ile?
Eren çöpü 3,5-4 se buna 6 civarı verilir. Piyasa böyle, yani artık muhasebeyi boşverdim bu saatten sonra 2-3 milyon aranmaz artık son gündeYok ya iyi oyuncu olsa da o paralar verilmemeli.
O zaman bana neden Davinson'u kesiti onu oynattı diye ithamda bulunuyorsunuz?Nelsson CL ön elemesinde de oynadı, Konya maçında ilk 11 de oynadı yani sırf Bjk maçı ile kesilmedi. Ondan sonra hep ara ara girdi kötü oynadı yanlış hatırlıyorsun belli ki. AZ maçında bile o kadar kötüydü ki ilk 45'de çıktı yerine giren Metehan daha iyiydi kendisinden.
atış serbest vol 2 istiyoruzÇok ağır küfürler etme noktasındayım
Sanırım ADS maçı sonrası Hatipoğlu’na saldırıcam
dursunla kaç var?40 yılda bir dediğim yönetici sayesinde 2 şampiyonluğumuz var
Zaten o olacak gidip yine abuk subuk bonservis maaş domalcazEren çöpü 3,5-4 se buna 6 civarı verilir. Piyasa böyle, yani artık muhasebeyi boşverdim bu saatten sonra 2-3 milyon aranmaz artık son günde
AdammmmmmmmmmmHemen yazmış Galatasaray ı
Ekli dosyayı görüntüle 278345
Bazı maçlara Davinson Nelsson çıktı Apo sakatlanıncaHocam senin yazdığın doğru değil yanlış hatırlıyorsun.
Son haftaya kadar oynatmadı. Karagümrük deplasmanında Marcao bizim stoperleri biraz ezince o maçı kazanmamıza rağmen hemen içerdeki fb maçında, müthiş seri yakalayan ilk 11'i bozup Davinson'u sahaya attı. Zaten yenildik galibiyet serisi bitti. Konya maçında da Davinson oynadı. İlk fırsatta kesti diyorum bunu anlayamayacak ne var ortada gerçekten garip.
Nelsson'un özelliklerini artık konuşmaya gerek yok zaten gitti yıllardır da hakkında çok yazı yazdım orada duruyor o konuya bir daha girmeyeceğim.
Şu orta sahaya çıkma mevzusu dünyanın en salak işiydi. Gördük Davinson Ajax maçında orta sahaya çıktı yarım akıllı bir forvet bile ona fiziksel üstünlük kurdu gol yedik.