- 19 Mart 2014
- 29.632
- 31.046
- 2.718
Vecino geleceğine bunun gelmesine evet demiştim. İlk mesajlarımız ortada duruyor.istemıssın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vecino geleceğine bunun gelmesine evet demiştim. İlk mesajlarımız ortada duruyor.istemıssın
5-6 gecesi hareketli olacak dedin doğru çıktı ama kötü bir hareketlilik mevcut malesefGece 11 sonrasi arkadaslar simic de öyle bence
182 cm olmuş büyüme çağında çocukSofa 181 diyor ama aramızda 2cm’in lafı olmaz.
yalan yok nelsson son dakika kiralik gidince kesin yerine gelecek stoperle anlasilmistir dedim. bu resmen takima ihanet.Stoper görüşmelerinde çok güvendiğin isimler yoktuysa nasıl bırakırsın arkadaş Nelsson'u zırt diye?
HOCA ÜÇLÜ OYNAYACAĞIM DİYE AÇIK AÇIK DEMİŞKEN BİR DE...
Kafayı sıyırıcam kafayı...
Okan Hoca bu işlerin ne kadar içinde bilemem. Ama ben TD ben olsam ve bana bunu yaşatsalar yöneticilere birkaç yumruk aşk eder ondan sonra da istifamı bile basmadan çeker giderim gelmem bir daha işe mişe... Arkamdan sözleşmemi feshetsinler kovsunlar, prosedür ne ise uğraşsınlar, şeyimde bile olmaz...
5 subati 6 subata baglayan gece ve 6 subat gun boyu dedim.12den sonra guzel inşallah.herhalde coşkunuz cuesta icin olmaz olmamalı5-6 gecesi hareketli olacak dedin doğru çıktı ama kötü bir hareketlilik mevcut malesef
Beceriksizlik. Galatasaray ismi ile bile transfer yapamıyorsan git pazarda armut faln sat dicem de onu da beceremezler.Transfer kötü olan bir oyuncunun yerine daha iyisini almak için yapılır. Bizimkiler elinde olan oyuncudan daha kötüsünü niye transfer etmeye çalışıyor. Bu israflık transfer obezliği değil mi
okan hoca nelsson a 3lüde guvenmıyor
o yüzden kalsa bile oynatmaz sistem degıştirmezdi
Bitik simitler ile ugrasiyoruz yavVitik yerine simici isterim