Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer kötü olan bir oyuncunun yerine daha iyisini almak için yapılır. Bizimkiler elinde olan oyuncudan daha kötüsünü niye transfer etmeye çalışıyor. Bu israflık transfer obezliği değil mi

İçeriğine bakmadım muhtemelen gündüz verdiği haber olabilir.

Stoper görüşmelerinde çok güvendiğin isimler yoktuysa nasıl bırakırsın arkadaş Nelsson'u zırt diye?

HOCA ÜÇLÜ OYNAYACAĞIM DİYE AÇIK AÇIK DEMİŞKEN BİR DE...

Kafayı sıyırıcam kafayı...

Okan Hoca bu işlerin ne kadar içinde bilemem. Ama ben TD ben olsam ve bana bunu yaşatsalar yöneticilere birkaç yumruk aşk eder ondan sonra da istifamı bile basmadan çeker giderim gelmem bir daha işe mişe... Arkamdan sözleşmemi feshetsinler kovsunlar, prosedür ne ise uğraşsınlar, şeyimde bile olmaz...
yalan yok nelsson son dakika kiralik gidince kesin yerine gelecek stoperle anlasilmistir dedim. bu resmen takima ihanet.

Olurda Mata gelirse çok post sildirir , ben sadece bu transferi bonservis kısmında eleştiririm.Oda yani son günlere bırakırsan adamlar banko oynattığı adamı çerez parasına vermez.
Burada gömüldüğü gibi bir adam asla değil, gerçi çıtayı Danso,Disasi,Pavlovic’e kadar çıkarırsan gayet normal bu eleştiriler.
İsmi geçen diğer hiç arkadaşları tanımıyorum. Bir tek Simic baktığım kadarıyla potansiyeli yüksek bir isim gibi duruyor.
Mesela Sildillia isminin de geçmesini beklerdim, sağ stoper ve bek oynayabilen ihtiyacımızı karşılayacak bir profil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer kötü olan bir oyuncunun yerine daha iyisini almak için yapılır. Bizimkiler elinde olan oyuncudan daha kötüsünü niye transfer etmeye çalışıyor. Bu israflık transfer obezliği değil mi
Beceriksizlik. Galatasaray ismi ile bile transfer yapamıyorsan git pazarda armut faln sat dicem de onu da beceremezler.

febede diego sakatlanmış stoper fetişistleri heran transfer etmeye çalıştığımız bir stoperimize sulanabilirler

okan hoca nelsson a 3lüde guvenmıyor

o yüzden kalsa bile oynatmaz sistem degıştirmezdi

Ya Nelsson'a güvenmiyor da yerinde esen yelleri m güveniyor? Genk'in kısa çöpüne mi güveniyor? Öyle saçma şey olur mu?

O da işin içindeyse onun da Allah belasını versin o ayrı. Yani yönetime "benim onayladığım iyi bir stoper imzayı atıp kapıdan içeri gitmeden Nelsson'un gidişini onaylarsanız istifa ederim, sizi de rezil ederim medya önünde" demediyse mesela onun da köküne kibrit suyu...

Ben kendim TD olsam manasında söyledim ayrıca zaten. Nelsson'u hiç beğenmesem ve gitmesini onaylasam bile, önce yerine benim beğendiğim bir adam gelecek, sonra Nelsson gidecek, yoksa ananızı bellerim derdim kısacası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt