Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta işi iptal olur imzalandı ise bile merak etmeyin. Bu güneşe, kar dayanmaz.

Bunların 20 verdiğinin doğru olacağına nerden kanaat getiricez? Tarihimizin en pahalı sağ bekini aldı bu ekip hali ortada

Doğru adam olduğuna emin olunan biri bulsunlar da onu alsınlar diyorum işte ya...

Yanlış adama 20m verirlerse ona da kızarız elbette...

En azından öyle olsun bari diyorum işte... Güvendiğim için değil...

Maliyetini bilmem artık ilgilenmiyorum da, acil defans durumunda ismi çıkanlar arasında içime en çok sinen Copa Amerika'da çılgın atan Kolombiya'nın stoperidir. Vitik falan kesmez bu ülke insanını. Yazın bakılır onlara.

1738790062202.webp

ya abicim tüm sportif AŞ bırakması lazım bu işi....

Maliyetli adamlar aldın- maliyetleri yüzünden hepsini taraftar ezme modunda çoktan...

AVL listesine 3 adam yetiştirmen lazım 2 si tamam - 1ini taraftar aldırdı sana.

Sallai AVL listesi istiyrdur misal
alacağın adamda istiyordur
ee nasıl yapacaksın ?

Taraftarın %95 i zaten linç mantığı - bahsi geçenleri ne takip etmiştir ne biliyordur. Ben genelde öyleyimdir çoğu ismi bilmem, bize gelir sahada görür öyle konuşurum genel olarak.

ama takım olarak bu kadar dengesiz - bu kadar garip iş yapmak ...valla bunlara rağmen gene durumumuz iyi ligde falan

Cuesta da çok istiyorsa mevcut maaşına gelsin eminim 200-300 bin anca kazaniyordur, Genk'te 3.8 verip almış beğenmemiş yedeğe düşmüş 3.5 milyona veriyorsa bu transfer ancak bu şartlarda yapılmalı normalde zaten ki o bonservis bile çok da neyse.

Uğur Karakullukçu: "Al-Shabab, Lemina ve Wolverhampton ile anlaşıyor, onay için Suudi Lig Yönetimi'ne götürüyor, 'Ligimize bir şey katmaz, almayın' diyor ve transfer iptal oluyor. Lemina sırf bu yüzden Galatasaray'da, planlı transfer değil. Al-Shabab alsaydı ne olacaktı?"
Yaw bu memlekette kaç kulüp kaç kurum planlı çalışıyor ki.Tamam planlı hareket etmek elzem bir durum ama bizde işer böyle malesef .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt