Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cuesta sözleşmesini imzaladı diyor.

Moku yedik:

tenor.gif

Uğur Karakullukçu: "Al-Shabab, Lemina ve Wolverhampton ile anlaşıyor, onay için Suudi Lig Yönetimi'ne götürüyor, 'Ligimize bir şey katmaz, almayın' diyor ve transfer iptal oluyor. Lemina sırf bu yüzden Galatasaray'da, planlı transfer değil. Al-Shabab alsaydı ne olacaktı?"

Ben hayatimda böyle sacma bisey duymadim.

Yaz transfer dönemi Cenker kovulmuştu doğru olarak. Sıra Hatip'e gelmeli. Kimse Galatasaray'ı rezil edemez.
Bu iş böyle gider. Transferler tüm yöneticilerin elinden alınmalı ve profesyonel bir ekiple gelecek SD'ye bırakılmalı. Yöneticilerde sponsor bulma, tesis, proje, BB, para bulma, transfer hariç diğer takım sorunları ile ilgilensinler. Transferler bir yöneticinin neyine? Yoksa her transfer zamanı yaşayacağız bunları zamanında Albayrak, Nazifoğlu şimdi bu Hatipoğlu, Kavukçu transfer yöneticiye bırakılmamalı onalar bütçeyi verir profesyonel ekip onu en iyi şekilde kullanır hesabı da ondan sorarsın.

Cuesta işi iptal olur imzalandı ise bile merak etmeyin. Bu güneşe, kar dayanmaz.
Açıklayamazlar. Bilemiyorum ama adam gelmeden şahsını bırak 7 sülalesine söverler. Adam kendi gelemez zaten bu tepkiye, yada tüm sosyal medya hesaplarını falan kapatır mağrada yaşar belki o zaman olur.

Avrupa listesinde stoperden vazgeçelim. Lemina Morata ve Sallai yazalım. Lig için stoper kovalayalım. En mantıklısı bu olacak şu dakikada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt