Cicaldau'da yine yaş maş bir beklenti olabilirdi. İnsan gelen adama her zaman bir umut besler. N'dombele rezil bir Napoli sezonu üstüne buraya geliyorken herkes tatmin oldu Vecino yerine geldiği için.
Carlos Cuesta berbat bir oyuncu da olabilir mükemmel bir oyuncu da olabilir. İnsanların bu topçuyu hiç izlemeden, transfermarkt'tan bakıp "Genk'in yedeğiymiş abi" diye değerlendirmesi boş geliyor bana. Romalılar da Nelsson'a "Galatasaray'ın yedeği midir koskoca Roma'nın ilacı" diye önyargılı yaklaşıyor. Bizde yedek olan adamın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz biz mesela.
Cuesta da Genk'te sezona kötü başlamış olabilir bilgim yok ama geçtiğimiz yaz milli takımında çılgın atıyordu bu takım. Peşinde koşulan Rios da böyleydi. Bir topçu hakkında doğru öngörüye sahip olabilmek ve büyük iddialarda bulunmak için bizim sezon içinde gs'yi izlediğimiz gibi Genk izlemen lazım. Diğer başlıkta Kolombiya milli takımının tempo olarak Copa America'da herkese dayak attığını yazmıştım. Finale kadar gittiler zaten. O takımdan Rios'u istedin herkes tamamdı, Arias'ı istedin herkes tamamdı, Davinson stoperin ölüp bitiyorsun, Cuesta gelince mi veto etme dürtün depreşiyor?
Kim için mesela. Cuesta gelmeyince gidip Niakhate falan mı alacaklarını sanıyorsunuz anlamadım ben bu işi.