Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat topçu tutturma işi çok zor yaw. Saldım o işleri patlasam da umrumda olmuyor. Onlarca profesyonel var onlar düşünsün

Sen mesela iyi diyorsun ya bir topcuya aklıma direk 1 gün önce duyumu patlasa da aynı heyecanla diğer gün duyum veren BCT geliyor 😂😂

Elbet sevdiğim için takılıyorum dostum yoksa futbol bilgine güvenirim her daim..

Cicaldau fanları gibi olmasında.
Cicaldau'da yine yaş maş bir beklenti olabilirdi. İnsan gelen adama her zaman bir umut besler. N'dombele rezil bir Napoli sezonu üstüne buraya geliyorken herkes tatmin oldu Vecino yerine geldiği için.

Carlos Cuesta berbat bir oyuncu da olabilir mükemmel bir oyuncu da olabilir. İnsanların bu topçuyu hiç izlemeden, transfermarkt'tan bakıp "Genk'in yedeğiymiş abi" diye değerlendirmesi boş geliyor bana. Romalılar da Nelsson'a "Galatasaray'ın yedeği midir koskoca Roma'nın ilacı" diye önyargılı yaklaşıyor. Bizde yedek olan adamın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz biz mesela.

Cuesta da Genk'te sezona kötü başlamış olabilir bilgim yok ama geçtiğimiz yaz Copa'da çılgın atıyordu bu adamın takımı. Peşinde koşulan Rios da böyleydi. Bir topçu hakkında doğru öngörüye sahip olabilmek ve büyük iddialarda bulunmak için bizim sezon içinde gs'yi izlediğimiz gibi Genk izlemen lazım. Diğer başlıkta Kolombiya milli takımının tempo olarak Copa America'da herkese dayak attığını yazmıştım. Finale kadar gittiler zaten. O takımdan Rios'u istedin herkes tamamdı, Arias'ı istedin herkes tamamdı, Davinson stoperin ölüp bitiyorsun, Cuesta gelince mi veto etme dürtün depreşiyor?

Kim için mesela. Cuesta gelmeyince gidip Niakhate falan mı alacaklarını sanıyorsunuz anlamadım ben bu işi.

Cuesta'ya 8, Mata'ya 7 vereceğime... Pavlovic'e 30 veririm daha iyi...

Sen mesela iyi diyorsun ya bir topcuya aklıma direk 1 gün önce duyumu patlasa da aynı heyecanla diğer gün duyum veren BCT geliyor 😂😂

Elbet sevdiğim için takılıyorum dostum yoksa futbol bilgine güvenirim her daim..
Mostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım

Hatip giderse her şeyin düzeleceğini sananlara kötü bir haberim var. Sorun bu vasıfsızları oralara getirende. Hatip gitse yerine başka bir vasıfsız gelecek. Gardi olmasa koskoca kulüp transfer yapamayacak.

Cicaldau'da yine yaş maş bir beklenti olabilirdi. İnsan gelen adama her zaman bir umut besler. N'dombele rezil bir Napoli sezonu üstüne buraya geliyorken herkes tatmin oldu Vecino yerine geldiği için.

Carlos Cuesta berbat bir oyuncu da olabilir mükemmel bir oyuncu da olabilir. İnsanların bu topçuyu hiç izlemeden, transfermarkt'tan bakıp "Genk'in yedeğiymiş abi" diye değerlendirmesi boş geliyor bana. Romalılar da Nelsson'a "Galatasaray'ın yedeği midir koskoca Roma'nın ilacı" diye önyargılı yaklaşıyor. Bizde yedek olan adamın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz biz mesela.

Cuesta da Genk'te sezona kötü başlamış olabilir bilgim yok ama geçtiğimiz yaz milli takımında çılgın atıyordu bu takım. Peşinde koşulan Rios da böyleydi. Bir topçu hakkında doğru öngörüye sahip olabilmek ve büyük iddialarda bulunmak için bizim sezon içinde gs'yi izlediğimiz gibi Genk izlemen lazım. Diğer başlıkta Kolombiya milli takımının tempo olarak Copa America'da herkese dayak attığını yazmıştım. Finale kadar gittiler zaten. O takımdan Rios'u istedin herkes tamamdı, Arias'ı istedin herkes tamamdı, Davinson stoperin ölüp bitiyorsun, Cuesta gelince mi veto etme dürtün depreşiyor?

Kim için mesela. Cuesta gelmeyince gidip Niakhate falan mı alacaklarını sanıyorsunuz anlamadım ben bu işi.
Abi son güne kadar bekliyorsan Cuesta getirmeyeceksin. Cuesta son gun transferi olamaz. Dedigin gibi dusunulduyse 14 Ocakta indir o zaman

Allah aşkına 1.84lük jakobsun kafasının üstünden vole vurdu 36 lık adam herşey boy değil he o maliyete olacaksa olmazsın 3-4 e gelebilir

Mata sagbek için galiba,orası için de iyi ama almayız.parasi cok

cuesta iyi oyuncu mu bilmiyorum ama
1 aydır yönetimden tottenham’ın aldığı danso’yu falan sonuna kadar zorlatan hoca,

cuesta seviyesine düşebiliyorsa.. korkunç. transfer yapmış olmak için transfer mi yapılır

Mata gelirse kesin üclü oynayacagız

apo kesilmeyecek

apo-sanchez-mata

stoper üclüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt