Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz zaten saçmaladık da Fb de daha yeni aldığı Mimovic’i lige de yazamıyor.

Osayi
Maximin

Moral ve aidiyet olarak iyi değiller.

Elimizden aldıkları Skriniar olmasa şu an defanslarında adam kalmayacak neredeyse

Djiku ve Diego Carlos bugün sakatlandı. Durumları yarın belli olacak. Orada sıkıntı çıkarsa yine Çağlar ve Skriniar’a kalırlar ki ikisinde ağır adam.

Biz plansız bunlar da biraz ah almaktan sanırımZ

Max 1 herif daha gelir bıyığı olan herifin teki çıkar gerilerek bu transfer dönemi de çok çalıştık ha der.

Kimseyi tanımıyoruz kağıt üzerinden çıkarım yapıyoruz ikimiz de. Ben de bana Kolombiyalı daha cazip "şu şu sebepten" diyorum işte. atıyorum sen de Martin Vitik için benzer şeyler düşünebilirsin. Bu düzlemde böyle organize aşırı tepkileri garip karşılıyorum işte. Vitik, Cuesta veya X bir topçunun maliyeti arasında dağlar kadar fark olmaz. Bu saatten sonra da yüksek beklenti duyulacak birinin gelmeyeceği kesin gibi bir şey.

Cuesta ve Vitik arasındaki bana göre dağlar kadar gibi gelen açıkladığım fark sana objektif değil tamamen subjektif geliyorsa hayretle karşılarım. Yani Cuesta resmen düşüşteyim ve size uygun değilim, benden uzak durun diye bağıran donelere sahipken, Vitik elbette tecrübesi kısmen sınırlı ama sonraki adıma hazır genç ve çok şey vaat eden stoper gibi duruyor. Bu veriler de kısmi izlemeyle doğrulanır nitelikte bence.

Gelirlerse tabi ikisinin de vereceği katkıyı bilemeyiz, belki cidden (bana göre çok düşük ihtimal de olsa) Cuesta, Vitik'ten iyi oynayabilir. Bu ihtimal var. Ama bu mantıkla atıyorum Ali Akman da Mbappe'den daha iyi oynayabilir, ihtimal sıfır değildir. O zaman transferi zaten kura çekerek bile yapabilirsin.

Çok çok iyi işleyen scout departmanımız ve onunla çok koordineli çalışan, bu işlerden anladığına emin olduğumuz, planlama uzmanı sportif direktörümüz ve güvenilir yöneticilerimiz vs vs olsa ve adamlar transfer sezonunun son dakikası değil de daha erken makul bir zamanında "bu oyuncuyu izledik, iyi etüt ettik, alıyoruz" deseler o zaman açıp ya bu adamın durumu neymiş diye kendimiz araştırmayız, ya da baksak bile "bizimkilerin bir bildiği vardır" deriz. Ancak stoper almayı beceremeyince, son gün apar topar gözden düşmüş, kariyeri sınırlı ve fiziksel özellikleri ihtiyacımıza uymadığı apaçık, hakkında olumlu done pek olmayan, menajer önerisi olduğu ayan beyan ortada bir opsiyona gidip, bir de ederinden bile fazla vereceğimiz konuşuluyorsa o zaman da tepki gösteririz yani...

zurhan iyi habercilik yapmis o zaman saka maka. ondan once kdb diyen olmadi

30 sayfa ilerlemis kisa zamanda. Zannettim ki ciddi bir transfer gelismesi var. Ama hicbir haber yok. Nobet bombos ilerliyor. Bu nobet de bitti neredeyse. Yeni nobet acilir yarin oglen.

nelsson a top degmedı heralde roma macından görüntü düsmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt