Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Kimsenin adami olmasina gerek yok, kolpaci iste.şu adamın mesela direk yasaklanması lazım forumda
6m bonservis 4.5m maaş yazmış
ya okan hocanın adamı ya sabuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin adami olmasina gerek yok, kolpaci iste.şu adamın mesela direk yasaklanması lazım forumda
6m bonservis 4.5m maaş yazmış
ya okan hocanın adamı ya sabuncu
Büyük fiyasko. Bir de Sanchez'in sakatlığı minimum 1.5 ay sürüyorKaan zaten 11, Sanchez sakatlansa artık Metehan var...
Dörtlü oynamaya devam edersek o daha kötü sonuçlar verecek...
Kolonya Tansel miBuna bişey desen şimdi sana bokmuşsun gibi cevap verir. Hep kendini üstten görmeler. Kolonya tansel işte ne olacak
Mecbur
Sallai
Morata
Lemina
Bildirilecek Avrupa’ya
Muslera
Sallai
Kaan
Bardakçı
Lemina
Berkan
Sara
Barış
Yunus
Mertens
Morata
Gibi bir 11 ile çıkacağız.
Sen bilmiyon mu onuKolonya Tansel mi
Aydınlat beni penisimSen bilmiyon mu onu![]()
Aydınlat beni penisim
armut yiyorumNöbet ölmüs millet sinirden kim bilir napiyo suan
gerçek 1 geri zekalılık hikayesi![]()
Taşanlar'ın oğlu kolonya kurbanı
Bursa Valisi Orhan Taşanlar'ın 18 yaşındaki oğlu Tansel Taşanlar, önceki akşam Vali Konağı'nda banyoya girdi. Yıkandıktan sonra eline yüzüne bol miktarda...www.hurriyet.com.tr

Cezalı ilk maç Tor ve Sanchez ileOsimhen’e ne oldu
18 yasında andreamda adam kovalıyorduk millet neler yaşıyor![]()
Taşanlar'ın oğlu kolonya kurbanı
Bursa Valisi Orhan Taşanlar'ın 18 yaşındaki oğlu Tansel Taşanlar, önceki akşam Vali Konağı'nda banyoya girdi. Yıkandıktan sonra eline yüzüne bol miktarda...www.hurriyet.com.tr
Kimseyi tanımıyoruz kağıt üzerinden çıkarım yapıyoruz ikimiz de. Ben de bana Kolombiyalı daha cazip "şu şu sebepten" diyorum işte. atıyorum sen de Martin Vitik için benzer şeyler düşünebilirsin. Bu düzlemde böyle organize aşırı tepkileri garip karşılıyorum işte. Vitik, Cuesta veya X bir topçunun maliyeti arasında dağlar kadar fark olmaz. Bu saatten sonra da yüksek beklenti duyulacak birinin gelmeyeceği kesin gibi bir şey.
zurhan iyi habercilik yapmis o zaman saka maka. ondan once kdb diyen olmadi