Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
No to racism..Özbek İstifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
No to racism..Özbek İstifa
No to racism..
hizli biri gibi evet ama videolar yaniltici olabilir. vay arkadas. son güne kalirsan tabiki ederinin fazlasini verirsin ama sorsan firsat transferi icin bekledik derler. bu kulübe hicbir zaman su son 2 yilda oldugu gibi hiyanet icinde olmadi bazi sözde yöneticiler istifa edip gidin yavHızlı olduğu söyleniyor
Ben izlemedim hiç
Şu an herkesin takıldığı şey 8 milyon verilir mi
Haklı olarak
Nescafe mi türk kahvesi mikahvemi koydum "ulan haydi kırmızılı son dakikalı konular" göreyim diye.
daha sabah sabah 1-0 geride başladık![]()
TanımıyorumWalkers-Peters deniliyor tanıyan var mı?
Fifa karti ne diyor zeytinimHızlı biri diyorlar ama topla iliskisi rezaletmis
Abdül 5 gömlek üstünmüş topla iliski hususunda
Yine de fifada etüt etmeden elestirmek istemiyorum
internet explorer hangi sürüm rengim : ) çoktan kapandı o defterWalkers-Peters deniliyor tanıyan var mı?
Bize lazim olan ozellikleri kesicilik, guc, cabukluk, saldirganlik falan. Zıplama ve kafa topu durumu nasil?
Yani iki pastan biri rakibe. Tamda hayalimdeki defans oyuncusu
Abicim sen ne anlatıyorsun? Senin as stoperlerin kaç paraya alınmış? Bu adam bu profillerden iyi mi? İyiyse niye yedek diye lanse ediyorsun madem öyleyse neden elindeki tüm stoperlerden maliyetli?bu nasıl bir saçmalama seviyesi ya adam yedek stoper ne cannavarosu ne ölü doğan süreci neyin kafası bu anlamadım