Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü oynayacaksak kenar stoperlerin ayağı iyi olması şart oğlu şart. Rezalet bir transfer

topçuya gösterilecek tepki sanchezle olan bağları da koparabilir, güney amerikalılar vatandaşını tutar.
yiyecem.png

Cuestaya sanchez kefil olmuşsa gelsin tabi ulan kolombiya milli takimi hayvan gibi savunma yapip zar zor gol yiyor.

Jakobs curugunu de satip sol beklerini de alalim bu kolombiyanin savunma sorununu koklu cozerdik.

Johan mojicaymis o da

Cuesta instagramda bulamadım cuesta yazınca çıkmıyor davinsondan buldum ilk top kaybında şov var

Bu kamil hızlı ve oyun kurabiliyorsa benim kafamdaki 3lü defans anlayışının ortasındaki amele oyuncu olur.
Hafa toplarında sıçar ancak liberoluk görevi üstlendiği için defansif olarak daha güçlü olabiliriz. Davinson yada abdülkerime atıl kurt demeyeceği için geride daha sağlam durup kanatların yardımıyla rakibi kilitleyebiliriz.

Dur bakalım ne olacak

IMG_5006.webp

Jelertin isi haritasi saka mi, herif sahanin her yerine basmis olamaz bu fake, site trolluyo bizi

aslında çok az süre almış
Orası doğru, ben de oyuncuyu burada duydum zaten 0 tanıyorum ama profil olarak bakınca hiç kolay görünmüyor transfer mevcut takımından ve transfer sezonunun kapanmasından dolayı da kısa sürede de etkili olmuş gibi tabii sahadaki performansı skor katkısı üzerinden okumak doğru değil de bilmiyorum detayını.

yapacak bir şey yok abi cuestaysa cuesta, gelince topçuya tepki göstermenin anlamı yok, tepkiyi direkt yönetime yönlendirmeyi bilmeli taraftar
aynen bu şekilde düşünüyorum

Maliyet ve verim oranında yönetime kızmalı taraftar oyuncuya yüklenmemeli.

herif şimdi tivittera baksa görecek ki "yer cücesi" "böyle adam mı olur" vs vs . baştan handikap.

bu nasıl bir saçmalama seviyesi ya adam yedek stoper ne cannavarosu ne ölü doğan süreci neyin kafası bu anlamadım
Kimin yedegi Cuesta bizde 3lu oynayacak baska stoper mi var?
Kaan nın yedegimi bu?
3lu oynayacak takımda zaten metehanı sayarsan zaten 3 tane gercek pozisyonu stoper olan adam var.
Bu adam bizim degil Genk'in yedeği bize gelip 11 de banko oynaması lazım.
Yok 4 lu oynayacaksak zaten takımda sag bek sol bek yok yemişim yedek stoperi
Polyanna olmaya gerek yok adı gecen ve kaptırılan adamlara bak, gelene bak. Neresinden bakarsan rezillik.
Net bu adam 600 dk uzerinde sure alamaz ve zerre faydası olmaz. 5 sene belcikada oynamıs sonra yedek kalmış bir adam.
Marcao ile karşılaştıran falan var, Marcao geldiğinde 3 yaş küçüktü bu elemandan. Bundan olma ihtimali olsa zaten belcika gibi tüm avrupayı besleyen ligden illaki ingiltere, ispanya, italya yapardı.
Durumu görmemek için kör olmak lazım. Kimseyi almayı becermediler, alabileceklerini de fenere kaptırdılar. Sonra baktılar satılık kim var onu alıyorlar. Yoksa adım kadar eminim 3 macını izlememiştir ne teknik ekipte ne yönetimde kimse. Davinsona sormuşlar o da iyi demis geliyor işte bu kadar.
Hele 8 milyon falan verirlerse net olarak soygundur başka birsey degil.
Kalecimiz zaten yok, stoperde yok takımda ileriye mbappe alsan da olmaz bunu görmemek için kör olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt