Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.945
- 23.507
- 3.723
transferde kimlerden “ret” face yedik özet geçer misiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo hocam topcunun sucu yokyapacak bir şey yok abi cuestaysa cuesta, gelince topçuya tepki göstermenin anlamı yok, tepkiyi direkt yönetime yönlendirmeyi bilmeli taraftar
Juanlu Sanchez Sevilla vermez yav adam 2 gol 2 asitle oynuyor sağ bek için çok iyi yaşı genç bide boyu 1.85 Okan hocadan veto gelebilir
Gece sevilla dan kesin ret gelmisdirtransferde kimlerden “ret” face yedik özet geçer misiniz ?
Allahın emri ret yememiz. Ret yemeyeceğimiz takım yada futbolcuya da biz teklif yapmayız.Juanlu sanchez icin ret yemisizdir
Bravo hocam topcunun sucu yok
topçuya gösterilecek tepki sanchezle olan bağları da koparabilir, güney amerikalılar vatandaşını tutar.
Kim diyeahfrankowski icin son detaylar konusuluyor
Saglam kaynakKim diyeah
Orası doğru, ben de oyuncuyu burada duydum zaten 0 tanıyorum ama profil olarak bakınca hiç kolay görünmüyor transfer mevcut takımından ve transfer sezonunun kapanmasından dolayı da kısa sürede de etkili olmuş gibi tabii sahadaki performansı skor katkısı üzerinden okumak doğru değil de bilmiyorum detayını.aslında çok az süre almış
aynen bu şekilde düşünüyorumyapacak bir şey yok abi cuestaysa cuesta, gelince topçuya tepki göstermenin anlamı yok, tepkiyi direkt yönetime yönlendirmeyi bilmeli taraftar
Kimin yedegi Cuesta bizde 3lu oynayacak baska stoper mi var?bu nasıl bir saçmalama seviyesi ya adam yedek stoper ne cannavarosu ne ölü doğan süreci neyin kafası bu anlamadım