Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.116
- 59.871
- 3.473
Bunlar sevilladan masör bile transfer edemez bu saatten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni gazlama melih yavfrankowski icin son detaylar konusuluyor
süresi çok değil ama iyi kötü sokmuş maçlara yav - sanmamki bırasınlaraslında çok az süre almış
harbi mi diyorsunfrankowski icin son detaylar konusuluyor
Melih Terzifrankowski icin son detaylar konusuluyor
Asil saçmalayan sizsiniz. Hoca 3’lu oynayacağız dedi, yedek stoper degil, as stoper arıyoruz biz. 8 milyon verip yedek stoper mi alacağız?
Lemina davinson abdulkerim as stoperler olurAbicim sen ne anlatıyorsun? Senin as stoperlerin kaç paraya alınmış? Bu adam bu profillerden iyi mi? İyiyse niye yedek diye lanse ediyorsun madem öyleyse neden elindeki tüm stoperlerden maliyetli?
Dipnot: seni yedek stopere ihtiyacımız olduğunu düşündüren nedir, as stoperlerin kimdir 3'lü oynayacak isen ki hocanın açıklaması bu yönde?
Oyun kurmayı bırak topa bomba muamelesi yaptıgı azıcık video izleyince bile ortaya cıkıyor. toplam 2 saatlik videosunu izledim bir tane dogru adama pası yok. Aldıgı her topu ya yanındaki adama veriyor ya da salla pati ileri atıyuor alabilirse oyuncu alıyor.Bu kamil hızlı ve oyun kurabiliyorsa benim kafamdaki 3lü defans anlayışının ortasındaki amele oyuncu olur.
Hafa toplarında sıçar ancak liberoluk görevi üstlendiği için defansif olarak daha güçlü olabiliriz. Davinson yada abdülkerime atıl kurt demeyeceği için geride daha sağlam durup kanatların yardımıyla rakibi kilitleyebiliriz.
Dur bakalım ne olacak
Apo ve kaan çok muhteşem oynadıkları için ilk 11 oynatmamız şart zaten. Biz diyoruz bu 2 kağnıyı yedeğe çekelim artık, sen ne yapacağız diyorsun.Eee kaanla abdulkerimi neremize sokacağız neye göre planlama yapıyorsun merak ediyorum bir paylaşır mısın? Üstelik sara ve torreira sakatlanmazsa lemina var sağ stoper oynar
Yaş 25 milli international topçu normal para bizim takım 3 5 milyonluk stoper oynatacak durumda değil8m yedek stoper icin fazla degilmi? Maasi da en dusuk 2m olur
Bana guvenmeyi ne zaman ogreneceksinharbi mi diyorsun
Kimin yedegi Cuesta bizde 3lu oynayacak baska stoper mi var?
Kaan nın yedegimi bu?
3lu oynayacak takımda zaten metehanı sayarsan zaten 3 tane gercek pozisyonu stoper olan adam var.
Bu adam bizim degil Genk'in yedeği bize gelip 11 de banko oynaması lazım.
Yok 4 lu oynayacaksak zaten takımda sag bek sol bek yok yemişim yedek stoperi
Polyanna olmaya gerek yok adı gecen ve kaptırılan adamlara bak, gelene bak. Neresinden bakarsan rezillik.
Net bu adam 600 dk uzerinde sure alamaz ve zerre faydası olmaz. 5 sene belcikada oynamıs sonra yedek kalmış bir adam.
Marcao ile karşılaştıran falan var, Marcao geldiğinde 3 yaş küçüktü bu elemandan. Bundan olma ihtimali olsa zaten belcika gibi tüm avrupayı besleyen ligden illaki ingiltere, ispanya, italya yapardı.
Durumu görmemek için kör olmak lazım. Kimseyi almayı becermediler, alabileceklerini de fenere kaptırdılar. Sonra baktılar satılık kim var onu alıyorlar. Yoksa adım kadar eminim 3 macını izlememiştir ne teknik ekipte ne yönetimde kimse. Davinsona sormuşlar o da iyi demis geliyor işte bu kadar.
Hele 8 milyon falan verirlerse net olarak soygundur başka birsey degil.
Kalecimiz zaten yok, stoperde yok takımda ileriye mbappe alsan da olmaz bunu görmemek için kör olmak lazım.