Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta indiginde hava alani:

tenor.gif

Cuesta transferine Okan hocanın onayı yok ise çıkıp bunu söyleyemez belki ama ima etmeli biz anlarız, zira 8 milyon bir stopere bonservis veriyorsak biz bu oyuncunun sıfıra yakın soru işareti olması lazım. Jakobs sonrası bana göre 2. şaibeli transfer yapıldı, yönetim Mayıs-Haziran gibi seçim kararı alır eğer şampiyon olamazsak.

Olur da bu herif performans veremeyip takıma giremezse tüm sorumlular kulüpten kapı dışarı edilmeli

Cuesta gelmis aga herif Turkiye sinirlarina yaklasmis. Bu saatten sonra destek verecegiz ben zaten oyuncuya suc bulmam, bu kafadaki yoneticileri elestirmek lazim adam buraya sonucta oynamak icin geliyor.

Bari sag beke de Sevilla'dan su cocugu alsinlar en azindan bir jokerimiz daha olur takimda.

Juanluya durumunu sormusuz.

Iyilik saglik cevabini almisiz ama herif siz nasilsiniz diye sormamis bile, o yüzden transfer yatmis.

Bu dönemi de iyi bir kazın yemeden kapatmamışlar emeği geçenleri tebrik ederim güzel kazık.

Money Cash GIF by anredo

Cuesta gelmis aga herif Turkiye sinirlarina yaklasmis. Bu saatten sonra destek verecegiz ben zaten oyuncuya suc bulmam, bu kafadaki yoneticileri elestirmek lazim adam buraya sonucta oynamak icin geliyor.

Bari sag beke de Sevilla'dan su cocugu alsinlar en azindan bir jokerimiz daha olur takimda.
Cuesta bide iyi cikmiyo mu, hepimiz patlariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt