Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu adamları bir transfer dönemi daha çeken taraftara müstehak.
Yazın onca rezillik sonrası gardinin osimhen hamlesiyle paşalar bütün kaymağı emcükledi.
Şunları nefes aldıran taraftara yazıklar olsun

Hani sis mis bir şey yok mu lan istenilen bir adam olsa uzayıp dururdu bu salak transfere

Cuesta davinsonla uyum açısından fayda sağlar.belli bi hızı da var gibi.insallah takım iyi olur da cuesta da parlar.burda hocaya yüklenmeniz lazım,oyuncuya değil
.

Galatasaray'ın parasını çöpe atıp sağ kanat beklere dilencilik seviyesinde paralar teklif eden yöneticiler umarım bir an önce istifa eder.

Sanchez 9.5, Nelsson 7, Abdülkerim 2.8 m euro bonservis verdiğin yerde tarihin en yüksek stoper bonservislerinden birini verecek kadar akıl tutulması yaşayanlar umarım bir an önce istifa eder.

Her türlü becereksizliğe sahip kendi içlerinde kavga edip benim transferim senin transferin diyip aynı oyuncuya 2 farklı temsilci yollayıp iptal olmasını sağlayanlar umarım bir önce istifa eder.

B.B'den çıkacağız diyip 1 senedir halen çıkmayan, Kemerburgaz'a çoktan geçmemiz gerekirken geçmeyen, sahada Galatasaray haklarını savunmayanlar fırsat transferi diyip taraftarın aklıyla dalga geçenler sözde Galatasaraylı ama tam bir düşman olarak umarım bir önce istifa eder.

Cuesta transferine Okan hocanın onayı yok ise çıkıp bunu söyleyemez belki ama ima etmeli biz anlarız, zira 8 milyon bir stopere bonservis veriyorsak biz bu oyuncunun sıfıra yakın soru işareti olması lazım. Jakobs sonrası bana göre 2. şaibeli transfer yapıldı, yönetim Mayıs-Haziran gibi seçim kararı alır eğer şampiyon olamazsak.
Sara, Osimhen, Lemina, Morata güzel ttansferler.
Ama Jelert- Jacop-Sallai- Cuesta bu adamlara 32 milyon euro harcadık hepsi soru işareti. Satsan bu paranın yarısını çıkarabilirmiyiz emin değilim.

Jelert 21 yaşında yatırım yapılması doğru biriydi.fayda da sağlıyor oynadıkça,hala oyuncu gömme niyetindesiniz

Şu yusuf demiri kiralayıp transfer yapın bi işe yaradiği yok kaç tane maça girdi 0 katkı. Icardiyi dondurun. 2 tane transfer yapın katki alamadigimiz adamlari kadroda tutmanin manası ney.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt