- 15 Nisan 2010
- 21.456
- 5.583
- 1.858
Seneye sıfırdan kadro kuracağız daha durGiden gidiyor gelen geliyor ama biz transfer sezonlarında çok sikrilasyon yapmaya başladık. Bu iyi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye sıfırdan kadro kuracağız daha durGiden gidiyor gelen geliyor ama biz transfer sezonlarında çok sikrilasyon yapmaya başladık. Bu iyi değil.
Burnleyden EsteveStoperlerin hepsi kısa
İlla stoper alacaklarsa 1.90lık çabuk ya da pozisyon bilgisi iyi bir herif alınsın
Yakıştırmadım da bu saatten sonra transferi açık ligler ya da kaydedilemeyen oyuncular hariç sağlam adam beklememek lazım.Sen de Genk'in yedeğini mi yakıştırdın bize?
Stoper önerim
![]()
Isaak Touré - Oyuncu profili 25/26
Isaak Touré, 23, Fransa ➤ FC Lorient, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 28 Mar 2003, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Dinlenmiş topçu alıyoruz işte Ahmet niye begenmiyonGenk'te oynayamayan adamı ne yapacakmışız?

O kim hocamBurnleyden Esteve
Ziyech ten de çıktık dimi biz, vay arkadaş Bats-Ziyech = 10 milyon + 3 bonservis Bats
Yeni çıkmadı yav bir ara görmüştüm Lucumi ve bu yazılıyorduula adamın ismi daha yeni çıktı ne zaman welcome to gs videosu yaptınız
ben bu adamlardan korkarım arkadaş
Lucumi konusunda seninle aynı fikirdeyim değerli dostumİlla Kolombiyalı gelecekse lucumi gelsin. 1.79 defans mi olur lan