Oguz Selçuk
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2021
- 187
- 83
- 138
Bilmiyorum öyle şüphelendim hiç ses soluk yokYapma ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum öyle şüphelendim hiç ses soluk yokYapma ya
Boyl bir saçmalığı kimse yapamaz ha 2. Seçenek filan olur anlarımda ilk seçenek yapamaz bunuPatron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.
Meksika'daYav bari RAMOS'u alalım stopere
Bijol nasıl herif?Uzun hızlı
Uzun pozisyon bilgisi yüksek
Alabileceğimiz kim var
Uzun olması şart, en uzun stoperimiz 185 falan şu an
Ranieri kalırsa kullanmaları olası, mevzu oynayıp oynamaması, oynarsa kullanılır.Sence roma opsiyonu kullanirmi amirim
Geçen sene en son Aurier getirebildin. Bizimkiler bir ay tahta açıkken adam alamadılar sence çok sürpriz bir durum olmadıkça getirebilir mi?Patron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.
venüs ve uranüsün aynı hizaya gelmesinden ötürü olabilirOtavio nerden çıktı
Önce gitsinler gtlerine bi don alsınlar. ha kocaları koç komidinin üstüne harçlıklarını attıysa onu bilemem.Lemina işinde bi bit yeniği var bence bu jk falan alabilir ha
Daha satcak adam kalmadı yahu2 saate ingiltere dahil bir çok yerde bitiyor transfer -bir tek hollanda galiba +1 gün
Uzun hızlı
Uzun pozisyon bilgisi yüksek
Alabileceğimiz kim var
Uzun olması şart, en uzun stoperimiz 185 falan şu an
Zaten varsa öyle bir şey vardır bu ali ve çetesinden her şey beklenir bunlar yaparÖnce gitsinler gtlerine bi don alsınlar. ha kocaları koç komidinin üstüne harçlıklarını attıysa onu bilemem.