Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.
Boyl bir saçmalığı kimse yapamaz ha 2. Seçenek filan olur anlarımda ilk seçenek yapamaz bunu

Herifi work and travel ile romaya göndermişiz gibime geliyor.

İyi şeyler öğren de seneye as stoper yapalım olm seni.

Cuesta çöpe benziyor doğrusu

@Arda Sadi bilir iyi mi

Cöp degil

Iyi bir kesici stoper

Yerden cok iyi bire birlerde ayakta kalir pozisyon bilgisi de iyi

Hava toplarinda bir nelsson degil

Genk ten sadick’i tercih ederim acikcasi ama cuesta’ya da hayir demem abdulkerim’in form durumundan dolayi

Sence roma opsiyonu kullanirmi amirim
Ranieri kalırsa kullanmaları olası, mevzu oynayıp oynamaması, oynarsa kullanılır.

Roma garip bir takım ama bence iyi adamlar alıyorlar, bir türlü başarılı olamıyorlar günün sonunda

Patron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.
Geçen sene en son Aurier getirebildin. Bizimkiler bir ay tahta açıkken adam alamadılar sence çok sürpriz bir durum olmadıkça getirebilir mi?

2 saate ingiltere dahil bir çok yerde bitiyor transfer -bir tek hollanda galiba +1 gün

Bella Kotchap ve Adamo Nagalo'yu bizim scout ekibi bir ara iyi takip ediyordu isimleri düşmüştü. ikisi de bu sezon sakatlıktan dolayı hiç oynamamış neredeyse

bu arada 1.ligin puan durumuna baktınız mı - nasıl bir heyecan karsırgası belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt